FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

New Dinamo Steaua » Gabi Tamaş şi George Ţucudean au început să se antreneze alături de ceilalţi stelişti

Tamaș a fost bine dispus ieri, transmițînd starea sa și colegilor // Foto: Alex Nicodim (Belek)
Tamaș a fost bine dispus ieri, transmițînd starea sa și colegilor // Foto: Alex Nicodim (Belek)

Articol de - Publicat marti, 03 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 21:47

Fundaşul se pregăteşte cu zîmbetul pe buze şi le transmite şi celorlalţi colegi o stare de destindere.

New Dinamo se mută la Steaua! Gabriel Tamaş şi George Ţucudean s-au pregătit ieri alături de noii colegi. O premieră pentru ambii. Fundaşul de 31 de ani se antrenase doar separat, fie cu Lucian Filip, fie cu acesta şi cu Srgian Luchin, în timp ce atacantul de 23 de ani de-abia a venit de vineri seară în Antalya.

Totuşi, doar Ţucudean ar putea să apară în amicalul de diseară, cu ŢSKA Sofia, de la 18:30. Tamaş de-abia la ultimul meci, cu Maribor, de duminică, ar putea apărea pe gazon.

Smiley Gabi
Tamaş nu s-a schimbat deloc. În sensul că atunci cînd trebuie să lovească mingea, o face curat, nu sare din el ca din colţul mesei, dar îşi poate permite şi cîteva secunde de amuzament, de destindere, printre coechipierii încordaţi la maximum. Mai face cîte o glumă ce relaxează atmosfera, de-abia atunci se mai observă şi alte zîmbete.

Ţucudean pare că poate duce un amical, de văzut cîte minute, mai exact, probabil urmînd să apară contra bulgarilor în repriza secundă.

Varela alături de colegi
După ce aventura Capului Verde la Cupa Africii s-a încheiat, Fernando Varela a revenit la echipa de club, el  pregătindu-se de ieri alături de coechipieri. Stoperul urmează să evolueze şi diseară, în amicalul cu ŢSKA Sofia.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
fotbalclubsteauabucuresti
fotbalclubsteauabucuresti  •  03 Februarie 2015, 10:05
Postat de adytza22 pe 03 Februarie 2015, 09:11

Nu mai este rivalitate intre cele doua echipe Steaua e unde pe locul 1 iar Dinamo lupta cu ehipe precum Chiajna sa scape de retrogradare si normal ca jucatorii indiferent unde au jucat vin sa faca performanta nu sa lupte pentru locul 10...

Nu mai este derby de multi ani, doar din 2011 pana in prezent le-am inscris umilitor 27 de goluri. Steaua domina categoric fotbalul intern, are cel mai bun lot, buget si salarii imense fata de restul echipelor, in timp ce Dinamo este un club sarac de mijlocul clasamentului. Derby va fi iar, atunci cand va pleca Neghinita care aduce trompete gratis si vine un patron care sa investeasca serios.

lukducu
lukducu  •  03 Februarie 2015, 09:24

Catalin Muntenu ,Denis Serban, Cosmin Matei au jucat de curand sau joaca la Dinamo, siu ce n-au fost acceptati ?

crotalie
crotalie  •  03 Februarie 2015, 09:20

Noi care iubim culorile sfinte rosu si albastru suntem alaturi de cea mai valabila echipa si incurajam pe baietii. Tanarul si de perspectiva golchipar Cojocaru din pepiniera care are talie si iesiri pe centrari si joc de picior care se va vedea prin lansarile foarte exacte pentru motoreta pe aripi pe care deja o cunoastem si stim, va reprezenta asul din manaca lui Costel Galca care il pregateste in cantonament sub bagheta si va face parte din planul tehnico tactic pentru sezonul care bate la usa. Am avut si avem cea mai principala galerie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează