FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

New-entry pe lista lui Dinamo! Andone a făcut anunțul în direct: "Mi-a fost propus" » Pe ce posturi mai caută fotbaliști

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 19:39

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a anunțat că pe lista echipei sale se află și Alexandru Curtean (29 de ani), care a mai jucat în "Groapă" între 2012 și 2013. 

Andone a discutat și despre Dielna și Bumba. Primul ar putea debuta etapa viitoare, la Chiajna. 

"Curtean mi-a fost oferit, i-am zis că săptămâna viitoare îi dau un răspuns. Noi aveam deja o listă cu jucători. Vedem ce se va întâmpla cu ei", a zis Andone la TV Digi Sport.

...despre Dielna și Bumba: "Dielna poate juca în meciul următor, pentru că Marici e suspendat. Pe bancă sigur va fi. Vom vedea. Bumba în maximum două săptămâni cred că va fi disponibil. Încă nu e legitimat. Nu vrem să facem prostii"

...despre alte achiziții: "Mai vin un mijlocaș central și unul de bandă. Suntem în negocieri"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  07 Februarie 2017, 00:56
Postat de valyomanyd pe 06 Februarie 2017, 21:42

Gymd, acest randoom dinamovist :))) Citez ce a comentat ieri dupa ce a aparut stirea cu baiatul lui Rivaldo : " Ce sa facem cu judeateanul asta ? "....:)))

***.. TU AI FIXURILE SI COMPLEXELE TALE..PAROL..ZECS E MAI DINAMOVIST CA NOI.. MERGE PE STADION TIPA.. BAGA BANI IN BUZUNARUL CLUBULUI.. LAS O MAI MOALE CU LECTIILE.. CA ZAU.. NU ESTI TU CEL MAI SFANT DINTRE CAINI.. DACA MA PUN SA TI ARAT DE CATE ORI AI SCHIMBAT MACAZUL? ZAU CA TI AR FI RUSINE.. CU TINE..NU MAI VANATI PE CEI SINCERI..AVETI GRIJA LA COOO?(V)***..:)))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

el11
el11  •  06 Februarie 2017, 23:21

Ce sa facem bre nea Ando cu asta , auzi Curtean :)) fi serios ..

zecs93
zecs93  •  06 Februarie 2017, 23:03
Postat de zecs93 pe 06 Februarie 2017, 23:02

Defapt Andone a confirmat transferu lui curtean la Dinamo http://dinamo1948.club/andone-confirma-interesul-pentru-alexandru-curtean/ Nu te mai lua dupa Danciu, din pacate, orice zice danciu e defapt pe dos !!!

pt dinamo_fan era commul asta !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează