FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

New entry pentru "câini" » A revenit după două luni și e gata să intre în orice moment

Articol de - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 09:33

Mircea Rednic are de unde alege dacă vrea să ducă Dinamo în play-off. A primit atribuții de manager general, și-a făcut transferurile, a adus cinci fotbaliști pe care i-a dorit.

În plus, alte două piese importante ale roș-albilor sunt apte de fotbal pentru proxima etapă, vineri, cu Gaz Metan Mediaș. Gazeta de duminică informa despre revenirea lui Dan Nistor la pregătiri mult mai repede decât se anticipa, căpitanul urmând să se antreneze de azi la parametri optimi.

De asemenea, Rednic va avea un jucător nou sub comanda sa, pe Ivan Pesici, croatul care n-a jucat niciun meci în mandatul "Puriului". Ca fapt divers, mijlocașul de bandă n-a evoluat nici în cele 20 de zile petrecute de Claudiu Niculescu la Dinamo.

Dă energie, dar și dureri de cap

Și aceasta întrucât fotbalistul de 26 de ani a suferit o pubalgie, s-a tratat fie la București, fie la Split, n-a mai jucat deloc în ultimele 10 meciuri oficiale ale "câinilor". Ivan s-a întors la antrenamentele normale ale echipei și a mărturisit că a trecut peste dureri.

"Pot să mă pregătesc fără probleme. Sunt dornic de fotbal, foarte dornic să joc. Pot intra în orice moment, chiar și în partida viitoare", a comentat Pesici pentru Gazeta Sporturilor. Revenirea lui în calculele titularizării după o pauză de două luni îi oferă și mai multe soluții lui Rednic, dar și complică lupta pentru primul "11". În acest moment, croatul se duelează pentru formula de start cu Zenke, adus special de antrenor, cu Hanca și chiar cu Sorescu, chiar dacă acesta a fost retras de curând ca fundaș dreapta. 

1 gol a marcat Pesici în acest sezon în 6 meciuri bifate, cel al victoriei cu Hermannstadt (2-1)

700.000 €este cota croatului conform transfermarkt

Cum arăta Dinamo la începutul sezonului

Penedo - Corbu, M. Popescu, Katsikas, Popovici - Hanca, Mahlangu, Nistor - Sorescu, Axente, Salomao

Cum va arăta după transferurile lui Rednic

Penedo - Sorescu, M. Popescu, Katsikas, Aliji- Zenke (Hanca), Atmane (Cooper), D. Nistor, Salomao (Pesici) - D. Popa, Tade

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  19 Noiembrie 2018, 13:15

Nu-inteleg pe astia dela gsp*? Cum sa nu banezi u*** iosif, chiar daca face parte din redactie!? Adica marlania are limite zonale!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jackryan
jackryan  •  19 Noiembrie 2018, 11:54
Postat de moartea_din_vaslui pe 19 Noiembrie 2018, 11:50

Tu ești prostălăul prostălăilor, Tibi. Ai și un IQ jenant pe deasupra, de numai 33..!

Iq ul tau este precum numele care il porti

jackryan
jackryan  •  19 Noiembrie 2018, 11:53
Postat de moartea_din_vaslui pe 19 Noiembrie 2018, 11:50

Tu ești prostălăul prostălăilor, Tibi. Ai și un IQ jenant pe deasupra, de numai 33..!

Cum de ti-ai dat seama ca era vorba despre tine ??? ....cum striga unu prost la orizont ....tu strigi prezent ??? ..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close