FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI BECALI TRIMIS ÎN JUDECATĂ

NewsIn: "Gigi Becali a fost trimis în judecată pentru sechestrarea hoţilor maşinii sale"

Gigi Becali, Becali, Steaua
Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2009 00:00

Gigi Becali a fost trimis în judecată, alături de 6 persoane, pentru sechestrarea hoţilor maşinii sale, au declarat surse judiciare pentru NewsIn, dosarul urmând să ajungă la instanţa supremă.

Gigi Becali a refuzat, luni, 12 octombrie, să vadă probele procurorilor din dosarul sechestrării hoţilor maşinii sale, finanţatorul Stelei părăsind Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie după mai bine de două ore, timp în care spune că a vorbit cu procurorul de caz.

Becali a declarat, la ieşirea din Parchetul General, că nu a fost de acord să citească dosarul întocmit de procurori, scriind care sunt motivele pentru care refuză. Astfel, el a citit în faţa presei o copie a documentului rămas la anchetatori, în care susţinea că nu înţelege să ia act de materialul de urmărire penală întrucât, deşi a făcut plângere penală pentru modul în care a fost arestat, nu a primit nici un răspuns, acelaşi lucru întâmplându-se şi în cazul solicitării de audiere a hoţilor, după ce a început urmărirea penală pe numele său şi de confruntare cu aceştia. În acelaşi act europarlamentarul a povestit încă o dată ce s-a întâmplat după ce i-a fost furată maşina.

Finanţatorul Stelei a spus că, dacă va fi trimis în judecată, va citi această hârtie şi în Parlamentul European, pentru a vedea toată lumea ce se întâmplă în România. El a menţionat că, totuşi, procurorii i-au spus că nu va fi neapărat trimis în instanţă, deşi a văzut care sunt probele împotriva sa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  16 Octombrie 2009, 22:34
Postat de ockiu pe 16 Octombrie 2009, 17:51

foarte corect - si daca se dovedeste ca si-a facut dreptate singur (e destul de greu dar se pare ca au probe in acest sens) - atunci e bun de plata - inclusiv puscarie ...

vai de capu nostru, daca am ajuns sa discutam de viitor lu' neica nimeni in timp ce MAI MARII nostri parlamentari urmaza sa ne ceara nevestele ca si pe vremea tepes(CA DE... ESTE O ORDONANTA, O CERE STATU NA...)vai de capu' nostru de isteti. OARE CAT TREBUIE SA TREACA SA INTELEGEM CA PERSONAJELE ASTEA SUNT FACUTE DOAR PENTRU A DISTRAGE ATENTIA, CREDETI CA VIN ALEGERILE? EU NU

 •  16 Octombrie 2009, 21:15

Domnilor de la GSP prin ce promovati voi sportul cu articolul asta? Poate nu inteleg eu sau poate voi chiar sunteti platiti sa-i faceti reclama! Promovati PERFORMANTA nu MEDIOCRITATEA!

jon_sionut
jon_sionut  •  16 Octombrie 2009, 19:07

Sper sa-l inchida si sa i se duca averea sa ramana sarac sa vada si el cum e sa vedem cine ii mai sufla in gura

Vezi toate comentariile (19)
Comentează