FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Neymar din "Ştefan cel Mare" » "Aşa să fii şi la meciuri, altfel e degeaba" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2013 10:28

Dinamo l-a găsit pe Neymar chiar în curtea clubului, toată lumea fiind impresionată de evoluţiile fotbalistului din Poiana Braşov.

La antrenamentul la care a asistat şi Ionuţ Negoiţă, Sorin Strătilă s-a remarcat prin execuţii spectaculoase, mai ales că pe margine erau şi cîţiva amici ai braşoveanului.

Mijlocaşul a reluat de cîteva ori din "foarfecă", a jonglat cu balonul, spre deliciul acţionarului, iar colegii i-au găsit o poreclă fotbalistului: « Neymar», acum trebuie să fii aşa şi la meciuri, altfel degeaba ai impresionat la antrenament!". :D

Strătilă a evoluat puţin în sezonul trecut, doar spre finalul sezonului Cornel Ţălnar l-a utilizat mai mult. Acelaşi Strătilă l-a accidentat şi pe Vlad Chiricheş în derby-ul Dinamo - Steaua, încheiat cu victoria roş-albaştrilor, scor 2-0.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (63)
soriniz
soriniz  •  26 Iunie 2013, 22:53
Postat de jalemare pe 26 Iunie 2013, 11:06

ti-am dat un ''laic'' ca azi nu prea am timp de postat. asa ca sa se oftice concurenta :))

Corect se scrie Laik. E masculul celebrei Laika.

thefisherking
thefisherking  •  26 Iunie 2013, 19:00

Bai fratilor, chiar daca l-a accidentat intentionat pe Chiriches, eu vad ca amandoi au trecut peste momentul asta. Nu gasiti alte motive sa va balacariti? A gresit si Gardos, a gresit si Lacatus pe vremea lui. A avut si Dinamo "osarii" ei, chiar renumiti, dar asta nu i-a impiedicat sa-si ceara scuze si sa mearga mai departe. Se mai intampla si din astea pe teren, dar nu e ca si cum Stratila are ceva personal cu Chiriches. S-a aprins un pic pe teren, a gresit, i-a trecut si probabil ca nu o va mai comite. Parca sunteti babe care comenteaza pretul la ulei la coltul strazii, pe cuvantul meu.

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  26 Iunie 2013, 18:56
Postat de tigruzzu pe 26 Iunie 2013, 18:27

:-)))))))))))) Trebuia să-i mai spele un pic pe creier pe becalizați, nu?

degeaba.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează