FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIA TAS

Nici Dragomir nu e vinovat: "A ieşit o bulibăşeală, ne-am făcut de rîs"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 05 august 2013 14:53

Dumitru Dragomir a declarat că membrii Comitetului Executiv al FRF au greşit atunci cînd au votat propunerea lui Dumitru Costin privind disputarea meciului de baraj dintre Rapid şi Concordia Chiajna, el menţionînd că în urma acestuia fotbalul românesc s-a făcut de râs.

"Propunerea a venit de la sindicate, nu a venit de la mine. Altădată să ţină cont de propunerile Ligii. Altădată, la propunerile Ligii alegeţi una dintre propunerile Ligii, ce depinde de Ligă, nu puneţi de la fotbal feminin sau sindicate să aleagă ce e mai bine de LPF, atunci nu e în regulă.

În ţara asta, sindicatele conduc, vorba domnului Băsescu. De aici a ieşit o bulibăşeală. Noi am propus două variante. Ori să rămână Rapidul direct ori să rămână articolul 20 din regulament, pe care Federaţia îl scosese şi de aici bulibăşeala cu barajul cu care ne-am făcut de rîs", a spus Dragomir, la finalul Comitetului de Urgenţă al FRF.

El a menţionat că FC Rapid nu are nici un motiv pentru care să dea LPF şi FRF în judecată pentru retrogradarea în Liga a II-a. "De ce să dea Rapid în judecată federaţia şi liga? Liga a ajutat Rapidul, nu i-a dezavantajat", a completat Dragomir.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
medeus
medeus  •  09 August 2013, 00:55
Postat de dumi67 pe 05 August 2013, 22:25

nu mai suport sa vad comentariile acestui nenorocit . frf si liga niciodata nu au avut de gand sa ajute rapidul . ei au vrut sa creeze impresia ca rapidul va juca in liga 1 pt ca acest nenorocit de copos sa-l vanda . actiunea chiajnei afost introdusa de avocatii frf iar apararea frf a fost subtire . nu au facut nici recurts . a fost o smecherie pe care mititelu a dezvaluit-o in direct la tv .noi suporterii ne revoltam dar avem conducatorii pe care patronii ii doresc , si ii doresc pt ca le acopera manariile .daca am avea patroni cinstiti si corecti dragomir si mircea sandu erau demult povesti .

Bai putza...daca nu cunosti regulamentul nu mai vorbi! Actiunea Concordiei a fost inaintata de conducere, FRF nu a vrut ca chiajna sa ramana in liga 1. IN PRIMUL RAND NU POTI SA FACI RECURS LA O DECIZIE DEFINITIVA SI IREVOCABILA CUM ESTE CEA A TAS-ului. 2 la mana, frf si lpf au incercat sa ajute rapidul, ca sa nu mai fie injurati, prin introducerea acestui baraj ilegal. citeste ROAF-ul inainte sa te dai destept pe site-uri

hofer
hofer  •  06 August 2013, 21:01

Pentru FRF fotbalul este un model de a sustrage bani pe numele lui LIESE SANDU din Germania! Ma mir cum au adus ei bani cu valiza din Germania si cand au fost declarati la frontiera, pentru ca altfel este spalare de bani. Se poate vedea bineinteles si data cand au fost ridicati bani de LIESE SANDU de la banca din Germania. Aici trebuie anuntat cu cateva zile inainte ca vrei sa ridici asa o suma mare de bani pentru a putea fi pregatiti. In Germania se noteaza totul, absolut totul este documentat. Chestia cu imprumutul cred ca este o minciuna GOGONATA si aici cred ca dau vina tot pe DURU !

dreamer123
dreamer123  •  05 August 2013, 22:50

afara cu voi din fotbal

Vezi toate comentariile (40)
Comentează