FOTBAL  »  LIGA 1  »  AMICALE

Nici ei nu ştiu ce li se întîmplă » Jucătorii lui Gâlcă sună alarma: "Sîntem îngrijoraţi"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 26 iunie 2014 18:14

Unul dintre marcatorii Stelei din cantonamentul din Italia nu-şi explică eşecurile ruşinoase ale roş-albaştrilor din primele două meciuri amicale.
Paul Pîrvulescu se declară îngrijorat de perioada slabă în care se află echipa şi crede că principala cauză a rezultatelor nefavorabile este oboseala acumulată la antrenamente.

"Ar trebui să fim îngrijoraţi, pentru că am luat şapte goluri de la două echipe de liga a doua. Însă e bine că sîntem în perioada de pregătire şi pînă la meciurile oficiale avem timp să reparăm totul.

Este o perioadă grea, în care sîntem foarte încărcaţi, obosiţi. Organismul nu mai reacţionează aşa cum ne dorim noi. Nu caut scuză, chiar nu avem scuze, mai ales pentru meciul de ieri", a declarat Paul Pîrvulescu pentru Dolce Sport.

Steaua a fost învinsă în primele două meciuri ale cantonamentului din Italia de Chiasso, 1-2, şi de Lugano, scor 2-5. Singurele goluri ale roş-albaştrilor au fost înscrise de Pîrvulescu şi Keşeru (2).

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (28)
tbone
tbone  •  27 Iunie 2014, 08:52
Postat de agentul0007 pe 27 Iunie 2014, 00:25

abia au venit din vacanta si vorbesc de oboseala.mai tarziu o sa cada pe teren inseamna

se vede ca tu si multi altii de pe forumu asta nu ati alergat mai mult de 20 m in viata voastra, nu se referea la oboseala generala, ci la cea de moment, tare sunt curios cum ai juca tu la ora 19 dupa ce in ziua aia ai avut 2 antrenamente de forta cu TRX si altele....de fapt, cred ca ai fi internat de mult la reanimare =)) sunteti prosti si mai si semnalizati

geov
geov  •  27 Iunie 2014, 08:19

La un club mare este nevoie de un antrenor cu personalitate care se impune doar prin prezenta sa ,Gilca o sti fotbal dar felul lui de afi este -introvertit nu cred ca va avea succes la Steaua.Schimbarea sistemului necesita resurse -adica fotbalisti care sa paota juca 4-3-3 si timp .Este neaparat nevoie de un inchizator , un NR10 si un virf care sa inscrie altfel Steaua nu va urca mai sus de locul 4.Parerea mea este ca Grigoras era cel ce trebuia sa prea echipa.

agentul0007
agentul0007  •  27 Iunie 2014, 00:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

si adversarii stelei nu au avut pauza?la ei dc nu se simte oboseala ?e posibil sa numai jucati mai nimic de acum incolo o sa fiti echipa de locurile 3 5 cred

Vezi toate comentariile (28)
Comentează