FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nici la meci, nici la miting » Culisele protestului eșuat al steliștilor

Imagine cu protestatarii steliști din Oltenița
Imagine cu protestatarii steliști din Oltenița

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 00:00

Protestul roș-albaștrilor, anunțat ca o revoltă națională, s-a transformat într-o glumă. La Mediaș se deplasează o minigalerie.

Steaua lui Becali nu mai atrage suporteri nici la protest, nici pe stadion. Fanii care susțin echipa lui Gigi anunțaseră proteste masive, mitinguri extinse în toată țara, manifestări împotriva ideii pe care o promovează Clubul Sportiv al Armatei.

Mișcarea de protest s-a transformat într-un fiasco. Participanții s-au inspirat din evenimentele din Piața Victoriei, au copiat și au adaptat mesaje de la protestele contra imixtiunii în justiție a Guvernului. "CSA, jos labele de pe Steaua!" a fost un mesaj. Doar așa a semănat manifestarea pro-Steaua cu mitingurile de susținere a justiției. Participanții au fost mai puțini, mult mai puțini.

Detalii de culise despre mitingul fanilor steliști și despre ce se va întâmpla la meciul de la Mediaș, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
alex_1973
alex_1973  •  26 Februarie 2017, 18:15
Postat de juliusmad pe 26 Februarie 2017, 10:22

aici e deosebirea intre indoctrinarea destul de ieftina la care sunteti supusi, voi, peluzistii, si gandirea libera a unui om normal. cei care au iesit, cinste lor, au iesit pentru ca vor din nou Steaua pe stadioane, nu mai vor scandal cu marci si sigle. voi aveti un razboi personal cu juiji, nu va pasa de Steaua.

Care peluzisti mai copile.dar ai dreptate am fost și eu peluzist odată când ne strângeam la haiducului și plecam pe jos în Giulesti sau Regie sau de la CCA spre Dinamo sau 23 August.dar acum stau la tribuna a 2 a.Te faci de ras constant cu aberațiile tale comentând la unul sau altul tot felul de prosthii.Vezi ca te așteaptă ciobanul la pat cu pufuleți cu mintea odihnita pe care o ai.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Februarie 2017, 18:02

Un protest la fel de "istet" ca si patronul care l-a organizat. Cat despre "protestul stelistilor" ala urmeaza sa fie dar in nici un caz nu o sa fie pro-fecesebeaua. O sa vedem atunci care sunt mai multi, aia 3-4 ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  26 Februarie 2017, 16:43
Postat de observator_federal pe 26 Februarie 2017, 11:07

Meritul massmedia nu este doar ca a popularizat aceasta actiune ci si ca i-a dat nume: "Marea revolutie ros-albastra!". Asa va ramane consemnata in istoria glorioasa a experimentului FCSB.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează