FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, LUNI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nici o zi fără scandal la Steaua » Nikolici, dat afară!

Nikolici ar putea ajunge din vară la Dinamo, acolo unde e dorit de Cristi Borcea +1   FOTO
Nikolici ar putea ajunge din vară la Dinamo, acolo unde e dorit de Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 martie 2012 20:17

Muntenegreanul a chefuit toată noaptea de miercuri spre joi, a venit obosit şi duhnind a alcool la antrenamentul de ieri dimineaţă, de unde Ilie Stan l-a dat afară, iar Becali l-a pus pe liber.

Stefan Nikolici face ce face şi iese în evidenţă. Dar nu o face pe teren, acolo unde are doar patru goluri în 25 de partide. Ieri, Ilie Stan şi-a chemat jucătorii la antrenament, la Mogoşoaia, la ora 9:00, iar Nikolici şi-a făcut apariţia extrem de "şifonat".

Tehnicianul l-a "mirosit", nu l-a primit la antrenament şi i-a transmis că nu se va mai baza pe el. "Nikolici nu mai are ce căuta la Steaua. Nici nu se mai poate antrena cu echipa. M-a sunat Ilie şi mi-a spus de escapada lui, i-am zis să ia ce decizie vrea. A închiriat un bar cu un prieten şi au stat cu zece gagici acolo toată noaptea. A venit julit pe faţă la antrenament. Îl trimit înapoi la Timişoara, vorbesc cu Iancu să-l primească, chiar dacă e sub contract cu noi pînă la vară! Eu nu-l mai vreau deloc la echipă. La revedere, pa!", a anunţat Becali.

A fost prins la prostituate în decembrie
În luna decembrie, după partida Stelei cu CFR, muntenegreanul a fost implicat într-un alt scandal. După ce a petrecut într-un club după egalul cu clujenii, atacantul muntenegrean a mers la un bordel. El a fost ridicat de poiliţişti şi a fost nevoit să dea declaraţii în faţa acestora pînă la ora 6:00 dimineaţa.

Duminică s-a certat cu Stan
Stefan Nikolici e cunoscut pentru ieşirile sale nervoase, ultima de acest gen fiind chiar în ultima etapă din tur, la Mioveni. Supărat de faptul că nu a fost introdus pe teren de Ilie Stan, acesta a reacţionat nervos şi a aruncat cu o apărătoare către antrenor. El a fost amendat cu 500 de euro pentru gestul său.

"Unde e ospătarul ăla ca să ne deschidă uşa?" (Stefan Nikolici pe Facebook, miercuri seară)

"Cînd era Levy antrenor şi l-a înlocuit la un meci pe Nikolici, acesta i-a spus că nu-l interesează de ce a fost schimbat, că el e cel mai bun atacant din ţară" ( Mihai Stoica, fost manager Steaua)

200.000 de euro a plătit Steaua pentru împrumutul lui Nikolici de la Timişoara pînă la vară

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
gauridehota
gauridehota  •  31 Martie 2012, 03:09

://www.youtube.com/watch?v=qpiGnuuKkE4&feature=related

walentin
walentin  •  09 Martie 2012, 14:09

E un jucator f bun,problema e ca la Steaua sunt adunati jucatorii la gramada,fara o gandire tactica.Bourceanu era rezerva lui Alexa,iar la Steaua e capitan.

bluered_sky
bluered_sky  •  09 Martie 2012, 14:05
Postat de terminatorul2 pe 09 Martie 2012, 01:51

Din cauza asta a petrecut toata noaptea in club ?

@terminatorul2...aici sunt deacord cu blaustein jucatorii trebuie si pot fi educati.....daca ai un management bun. la noi e in dulcele stil clasic...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează