FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA - GAZ METAN 0-2

Nici prietenii nu se iartă » Ciprian Petre a reuşit un eurogol în poarta unui bun amic de familie

Ciprian Petre a marcat din lovitură liberă.
Ciprian Petre a marcat din lovitură liberă.

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 martie 2012 02:17

Mijlocaşul Ciprian Petre a marcat un gol de generic la Sibiu, chiar în poarta unuia dintre cei mai buni amici de familie.

- Ciprian, de unde vine inspiraţia la execuţiile din lovituri libere?
- Să ştii că totul este o chestiune de moment, însă contează tehnica de lovire a mingii. Important este să loveşti balonul bine şi să ai încredere în tine. Cu ajutorul lui Dumnezeu, îţi iese un gol frumos. Probabil că golurile mele par mai spectaculoase deoarece majoritatea sînt marcate din afara careului. Eu cred că cel mai frumos gol al carierei l-am marcat într-un joc Jiul - Farul în 2006 şi a fost o execuţie asemănătoare celei a lui Adrian Popa de la Chiajna în jocul cu Rapid. Am marcat după o cursă de vreo 60 de metri, pe lîngă Curcă.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI DE LA SIBIU

- La ce te gîndeşti înaintea unor astfel de execuţii? Ai timp să studiezi şi portarul?
- Normal că totul depinde şi de poziţionarea portarului! La Sibiu a fost o execuţie din colţul careului la care portarul s-a aşteptat, poate, să centrez. A fost indus în eroare. Chiar i-am zis lui Miron înainte de meci să aibă grijă că o să-i dau gol! Ne cunoaştem foarte bine de pe timpul în care eram colegi de echipă la Jiul în 2005, sîntem prieteni de familie. Nu m-a ascultat şi a văzut ce lovitură perfectă am prins.

- Ai afirmat că Urziceniul a însemnat o piatră de cotitură în cariera ta. Te mai gîndeşti la acel episod?
- Îmi menţin această idee, pentru că Urziceniul a cîştigat titlul şi a jucat în Liga Campionilor după ce am plecat eu. Eu eram pe post cu Mara, Apostol, Onofraş şi Pădureţu, mai aveam doi ani şi jumătate contract, iar plecarea la Bistriţa a fost o decizie mai puţin inspirată. Durerea mare a fost că am plecat înainte de a se realiza aceste performanţe, iar eu jucasem în 29 din cele 34 de etape.

- Mioveni e echipa care v-a învins în tur, iar acum are nevoie disperată de puncte.
- Bun, aşa e, singurii pe care i-a bătut Mioveniul am fost noi. Este obligatorie victoria pentru a sta mai liniştiţi. Un succes ne-ar asigura o oarecare linişte, nu totală, dar care va fi benefică pentru restul partidelor de disputat.

"Medieşenii au fost mai proaspeţi, au fost parcă tot timpul primii la minge. Mi s-a părut că noi am căzut după primul gol marcat, cam făcut cadou adversarului. Apoi a venit acea execuţie excepţională a lui Petre, pe care nu cred că o scotea nimeni" (Nicolae Grigore II, căpitan Voinţa)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dobregabi100
dobregabi100  •  15 Aprilie 2012, 12:35

golul lui petre indentic cu cel a lui xavi exact din aceeasi zi!!!!

gazistu
gazistu  •  20 Martie 2012, 15:43

CIPRIAN PETRE este suplinitorul perfect la lui paul parvulescu, numai ca paul era mai tanar insa nu excela la lovituruile libere, e chit! aman2 sunt la fel de buni. forza gazu

mediash
mediash  •  19 Martie 2012, 03:14

Vrem un articol si despre Vithinio!! noul Eric de la Medias! Ne bucuram ca Ciprian Petre joaca la noi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează