FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG. JIU

Nici Steaua, nici Rapid» Grigoraş îşi va prelungi contractul cu Pandurii

Grigoraș se află pe banca Pandurilor din 2010. Echipa olteană a terminat sezonul 2011-2012 pe locul 7
Grigoraș se află pe banca Pandurilor din 2010. Echipa olteană a terminat sezonul 2011-2012 pe locul 7

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 28 mai 2012 13:51

Petre Grigoraş nu se va mai despărţi de Pandurii. Dorit o vreme la Steaua, mai nou intrat în atenţia Rapidului, tehnicianul de 47 de ani susţine că nu mai ia în calcul o plecare. Dimpotrivă, urmează să semneze un nou acord.

“Am vorbit cu domnul Pîrvulescu, dînsul este însărcinat să discute astfel de lucruri. Mi-a făcut o propunere de prelungire cu încă un sezon. Eu mai am un an din actualul contract, aşadar propunerea e să rămîn pînă în 2014. În principiu, cred că voi accepta această ofertă. Încă n-am semnat actele, dar am încredere în cuvîntul domnului Pîrvulescu şi al domnului Condescu”, a zis Grigoraş în cotidianul ”Ediţie Specială”.

Antrenorul Pandurilor se referise anterior şi la ultima variantă apărută: “Cu Rapid n-am mai avut nici o discuţie, e şi supărare mare acolo după ratarea Cupei, este normal. Am recunoscut că mi-ar plăcea o nouă provocare, dar nu poţi să te autopropui aşa. Trebuie să analizezi şi ce poţi face la acel club, ţinînd cont că se prevăd foarte multe schimbări acolo”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
terminatorul2
terminatorul2  •  28 Mai 2012, 14:42

De ce băgati in discutie Steaua ? Steaua are antrenor !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close