FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nici un meci fără probleme medicale pentru stelişti » Chipciu are piciorul vînăt

Chipciu (23 de ani) va avea cu Ajax sarcina de a suplini absenţa lui Tănase din banda stîngă
Chipciu (23 de ani) va avea cu Ajax sarcina de a suplini absenţa lui Tănase din banda stîngă

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 13:31

"Şeptarul" a fost călcat de un adversar în amicalul cu Jablonec, 1-1, a ieşit accidentat la pauză, piciorul i s-a umflat şi acuză o contuzie extrem de puternică.

Reghecampf s-a temut la ultima partidă de verificare din stagiul din Antalya să nu i se mai accidenteze vreun jucător. De ce i-a fost teamă n-a scăpat. Unul dintre titularii de pe Amsterdam ArenA a ieşit cu probleme medicale şi nu se va putea antrena normal astăzi, cînd Steaua va susţine un antrenament în Olanda.

Alexandru Chipciu a fost călcat de un adversar şi şi-a şocat colegii în vestiar, la pauză, cînd le-a arătat modul în care i se prezintă piciorul. Tocmai de aceea, Reghe a decis să-l scoată de pe teren.

După ce au ajuns la hotel, la terminarea jocului, piciorul lui Chipciu arăta şi mai rău. "E umflat, e vînăt, aproape că nici nu poate călca pe el", a spus tehnicianul liderului. Totuşi, medicul Radu Paligora a dat asigurări că mijlocaşul nu riscă prezenţa la turul cu Ajax, de joi seara.

94 la sută din meciurile oficiale ale Stelei din prima jumătate a sezonului, adică 29 din 31, s-au disputat cu Chipciu pe teren, cel mai folosit fotbalist de către Reghecampf

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Steaua va arăta ca o echipă mare"
Dan Petrescu e convins că roş-albaştrii vor face o figură frumoasă în meciul de peste trei zile, contra olandezilor de la Ajax. Echipa "Bursucului", Dinamo Moscova, a jucat un amical cu Steaua, pierdut de elevii lui Reghe cu 2-1. "Eu cred că Steaua se va descurca, va arăta ca o echipă mare, am încredere în lot, în staff, în cei care conduc. Scandalurile din jur nu-i vor afecta pe jucători, cînd intri pe teren uiţi de asemenea probleme", a spus Petrescu la DolceSport.

Visul lui Gigi
Becali a fost în weekend în vizită în Dubai, la Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi, iar astăzi are programată sosirea în România. Gig a pus la cale o revenire de senzaţie în Ghencea: "Oli şi Mirel o duc bine aici, dar eu le-am spus să vină la Steaua după ce va pleca Reghe. Să fie antrenor şi jucător. S-au umplut de bani aici, să mai vină şi-n Liga 1". Al Ain, echipa celor doi români, e lider detaşat în Emiratele Arabe Unite, la 9 puncte de locul doi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sek.91
sek.91  •  11 Februarie 2013, 08:38

Altfel o sa mearga jocul cu Chipciu pe stanga. Acolo a jucat si la Brasov.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează