FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Niciodată nu s-a întîmplat asta cu Becali patron » Miză uriașă pentru Rădoi: ultimul titular sau primul pierzător!

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 01:00

De cînd Becali e patron, nici un antrenor care se afla în funcție în
luna august n-a ratat accesul în grupele europene!

Dacă va trece de Rosenborg, Rădoi va completa “11-le” tehnicienilor care o duc pe Steaua în faza grupelor, o echipă-tip cu nume grandioase din fotbalul mondial, precum Zenga, Protasov, Hagi.

Rădoi și Steaua nu-și joacă azi doar o carte financiară importantă. Pentru Mirel miza e infinit mai mare. Dacă va trece de Rosenborg, va deveni al 11-lea antrenor care reușește performanţa de a duce echipa în faza grupelor, de cînd Becali e patron. 

În ediția tipărită de azi și în cea digitală puteți citi toate detaliile meciului cu Rosenborg, cum s-au trăit calificările anterioare ale Stelei și alte date interesante în avanpremiera partidei de azi!

Alte subiecte exclusiv print:

✓“Becali se bagă la echipă?! Așa ceva e de neconceput în Norvegia” » Interviu cu un jurnalist norvegian, care îi analizează pe cei de la Rosenborg
✓Selymes amenință Dinamo înainte de meciul direct: "Vreau să batem clar!"
✓Juniorii Champions League » Naționala juniorilor de top Anul 2015 a adus un boom al transferurilor puștilor români la cluburi de top
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
stephy1212
stephy1212  •  20 August 2015, 14:11

Dacă va trece de Rosenborg, va deveni al 11-lea antrenor care reușește performanţa de a duce echipa în faza grupelor, de cînd Becali e patron. BA IA STAI PUTIN DE CAND E RADOI ANTRENOR ? GSP ule iar visezi ?

avetinevoiedegramatica
avetinevoiedegramatica  •  20 August 2015, 13:19

Sigur imi cumpar ziarul sa citesc asta :)) lol, samantarilor

60old
60old  •  20 August 2015, 12:20

Steaua nu cred ca va trece de Rosenborg, asa ca asteptati-va la afluenta de clone si mistouri. Dar cum se spune "Cainii latra, ursul merge!"

Vezi toate comentariile (40)
Comentează