FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nicolae Badea confirmă că a primit banii de la Negoiță » Ce zice despre o revenire la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 14:07

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Nicolae Badea a primit datoria de la Ionuț Negoiță.

După ce a primit cele 2 milioane de euro pentru acțiunile lui Dinamo, Nicolae Badea a declarat că nu are nicio intenție să revină în fotbal.

"Executorul judecătoresc mi-a comunicat că a primit suma. Urmează să se facă plata către avocat, să fie achitate cheltuielile de judecată și să-mi primesc banii. Aceasta era o obligație a domnului Negoiță către mine. Nu are nicio legătură cu FC Dinamo 1948 SA, cu palmaresul și cu marca. De acum încolo, vânzarea acțiunilor către altcineva poate fi făcută doar de către domnul Negoiță.

Eu nu mă mai întorc. Îmi ajung 15 ani în fotbal. N-am vorbit despre așa ceva cu Cristi Borcea", a declarat fostul acționar al lui Dinamo pentru ziarul Libertatea.

Citește și: Asociat cu MAFIA PARIURILOR! Cine va fi numărul 1 în conducerea lui Dinamo: umăr la umăr cu steliștii, organizator de partide dubioase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  08 Mai 2018, 20:19
Postat de zecs93 pe 08 Mai 2018, 16:20

Acum daca tot sa stins litigiu si asa sa depasit termenu, nu se poate face stadionu pe actualu stefan cel mare ?? altceva ar fi decat velodrom !!!

Nu, pentru ca locul ala de veci pe care se afla actualul stadion este al lui Badea care "nu mai are nicio treaba cu fotbalul" exact asa cum si gigi "nu mai e patron la fcsb". Si ca sa demonstreze ca "nu mai are nicio treaba cu fotbalul", Badea o sa vrea sa faca un Mall acolo.

para.para
para.para  •  08 Mai 2018, 20:16
Postat de indolentu pe 08 Mai 2018, 16:37

deci tot ce tine de dinamo ca si iechipa de fotbal cu marci palmares si toate cele acu sint la negoita?a fost cam ambiguu badea

N-ai inteles nimic. Cum sa nu mai aiba Badea nicio treaba cu fotbalul cand are echipa in liga 4 plus palmaresul si marca lui Dinamo? Datoria de care se vorbeste era a lui Negoita catre Badea, exact asa cum declara si el si nu a lui Negoita catre FC Dinamo 1948 SA.

indolentu
indolentu  •  08 Mai 2018, 16:37

deci tot ce tine de dinamo ca si iechipa de fotbal cu marci palmares si toate cele acu sint la negoita?a fost cam ambiguu badea

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close