FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nicolae Badea despre situația de la Dinamo: "Noul termen limită e 31 mai!" » Ce spune despre varianta preluării unui pachet de acțiuni

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 00:00

Nicolae Badea l-a păsuit încă o dată pe Ionuţ Negoiţă de cei 2.000.000 de euro datorați.

Ionuţ Negoiţă îi datorează două milioane de euro lui Nicolae Badea încă din 2013, când a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la patronul Computerland.

Din cauza neplăţii s-a ajuns chiar la executarea silită a lui Negoiţă şi un ultim termen de plată, 31 martie, impus de Badea.

- Domnule Badea, actualul patron avea termen limită 31 martie pentru a vă achita datoria. V-a dat banii?
- Aveţi dreptate în ceea ce priveşte termenul limită din 31 martie, dar banii nu au fost plătiţi. Am decis împreună cu domnul Negoiţă să mutăm acest termen pe 31 mai.

- De ce acceptaţi o nouă amânare?
- Sper să rezolvăm această situaţie şi nu caut sub nicio formă să bag beţe în roate când vine vorba de Dinamo. Fie că vorbim aici de CS, FC sau Dinamo 1948. Din câte am văzut, domnul Negoiţă este decis şi el să rezolve această situaţie. Să nu uităm că societatea noastră, FC Dinamo, este şi ea acţionară la Dinamo 1948, iar eu sunt dinamovist. Caut să rezolvăm totul pe care amiabilă.

- Luaţi în considerare varianta preluării unui pachet de acţiuni în schimbul banilor?
- Nu. Nu iau în considerare varianta aceasta.

- Dar o nouă echipă în colaborare cu CS Dinamo?
- Am văzut articolul dumneavoastră intitulat «"Copiii" lui Badea», dar sunt câteva inadvertenţe. Nu avem nicio colaborare scrisă cu CS Dinamo, alta decât cea ştiută de toată lumea în legătură cu modernizarea stadionului. Nu vrem să creăm o situaţie similară cu cea de la Steaua.

- Noi am scris că v-aţi înţeles la nivel verbal cu CS-ul pentru a prelua grupele de copii şi juniori, nu că este ceva parafat.
- În regulă, haideţi să vă explic exact. Am fost solicitat să ajut grupele de copii şi juniori şi, fiind dinamovist, nu am putut refuza. Am făcut totul eu, Nicolae Badea, personal, nu societatea FC Dinamo. Vă dau un exemplu ca să înţelegeţi. Au avut nevoie de un calculator şi de un printer şi le-am donat, dar nu prin Computerland. Le-am cumpărat de la noi şi l-am donat. Dacă voi mai fi solicitat să ajut, o voi face din nou, dar nu este vorba despre nicio "parohie".

"I-am apreciat foarte mult ca jucători pe Marin Dragnea şi Ionel Augustin şi am colaborat bine cu ei şi ca antrenori. Ca dinamovist, sunt alături de ei şi îi susţin cu tot ce pot"
Nicolae Badea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close