FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Nicolae Bara a demisionat de la conducerea UTA

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2007 00:00

Mediafax / Presedintele clubului UTA, Nicolae Bara, care era si finantator al gruparii aradene, si-a anuntat, luni, demisia din functia pe care o ocupa fara a avea vreo pretentie financiara, dar cu conditia ca formatia sa nu retrogradeze in urmatorii doi ani.

"Conflictul este pe sfarsite. Astazi, la ora 10.30, mi-am anuntat demisia din functia de presedinte in Consiliul de Administratie. Ma voi retrage fara despagubire imediata, dar cu clauza de despagubire daca UTA va retrograda in urmatorii doi ani. Actele finale n-au fost semnate inca, dar cred ca intelegerea verbala este suficienta. Am acceptat eu daca toate propunerile mele nu au fost acceptate. Este mai bine pentru ca e foarte grav ce se intampla acum la UTA. Jucatorii nu sunt ai mei sau ai lui Sandu, ei sunt sub contract cu UTA", a declarat Nicolae Bara, la postul de radio Pro FM Arad.

Bara va ramane insa membru in Consiliul de Administratie, alaturi de Sandu Ion si Teodor Lupsa, urmand sa decida daca se va retrage sau nu.

Nicolae Bara a precizat ca luni a semnat si actele de cesionare catre primaria Arad a drepturilor asupra siglei si palmaresului clubului. "Astazi semnez si actele pentru OSIM, astfel ca totul sa fie in regula", a completat Bara.

Bara a adaugat ca, in viitorul apropiat nu va mai investi in fotbal. "Mult timp de acum incolo, dupa tot ce am patit la Arad, ma voi tine departe de fotbal. Ce ma doare cel mai mult au fost acei suporteri cu care am avut o relatie foarte buna", a conchis fostul oficial aradean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează