FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

OFICIAL Nicolae Constantin a plecat de la Petrolul! Mesajul postat de ploieșteni

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2023 14:34 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 14:35

După anunțul făcut luni de Nicolae Constantin, Petrolul a oficializat azi despărțirea de antrenorul de 49 de ani. 

FC Botoșani - Petrolul 5-0 a fost ultimul meci al lui Nicolae Constantin pe banca formației pe care a promovat-o la finalul sezonului trecut. 

Șucu și Angelescu sunt iar buni de plată! Rapid a pierdut azi un nou proces la TAS
RAPID
Șucu și Angelescu sunt iar buni de plată! Rapid a pierdut azi un nou proces la TAS

OFICIAL. Nicolae Constantin a plecat la Petrolul 

Clubul ploieștean a publicat azi un comunicat prin care anunța despărțirea de Constantin. 

Mulțumim, Nicolae Constantin! 

Imediat după meciul pierdut de la Botoșani, Nicolae Constantin si-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de antrenor principal al echipei noastre. Decizie pe care si-a menținut-o, iar, astăzi, tehnicianul a ajuns la un acord cu clubul nostru, privind încetarea colaborării pe cale amiabilă. 

În funcție din vara anului 2021, Nicolae Constantin a fost cel sub mandatul căruia, la finele stagiunii precedente, FC Petrolul a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după o pauză de șapte ani. Acum, Constantin lasă echipa pe locul opt în Superliga, după 23 de etape, cu un total de 30 de puncte, un bilanț mai mult decât onorabil pentru o nou promovată. 

Mulțumim, Nicolae Constantin, și mult succes pe mai departe! În ceea ce privește viitoarea componență a staffului tehnic, aceasta va fi definitivată in perioada imediat următoare. 

- comunicat Petrolul 

Nae Constantin a fost instalat la Petrolul în vara lui 2021, după ce antrenase în prealabil la Filiași și Comuna Recea. Un an mai târziu, a reușit să-i readucă pe „găzari” în Liga 1.  Petrolul rămâne fără antrenor într-un moment critic.  Ploieștenii au trei înfrângeri în noul an și au ajuns pe locul 8, după ce fuseseră etape în șir printre primele șase echipe din campionat.

9victorii, trei egaluri și 12 înfrângeri contabilizeză Petrolul în actuala stagiune, golaveraj 22-32

Nae Constantin și-a anunțat demisia după umilința de la Botoșani: „E momentul să mă opresc!” 

„O umilință! E etapa umilințelor. Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. Sunt direct răspunzător de tot ce s-a întâmplat. Cred că e momentul să se încheie un ciclu la Petrolul. Am făcut tot ce a depins de mine, dar simt că nu mai pot. Am vorbit și cu conducerea în minutele de după meci, cred că a venit timpul să mă opresc. 

Pentru mine, cred că e finalul! Cred că altcineva ar putea să ducă mai departe munca mea de un an și jumătate. Eu simt că nu mai pot să duc această muncă mai departe”,  a spus Nae Constantin, la Orange Sport.  

VIDEO Așa s-a marcat cel mai rapid gol al sezonului în SuperLigă! Acțiune-fulger în secunda 54: Sebastian Mailat în Botoșani - Petrolul

Citește și:

FRF a reacționat după ce maghiarii au cerut steagul Ungariei Mari pe stadioane » Ce va face forul lui Răzvan Burleanu

Haos în Giulești! Mititelu îi dă ultimatum lui Șucu, Peluza Sud vrea pe stadion, dar Rapidul îi amenință cu evacuarea! + Comunicat cu aluzii rasiste: „Mergem în cuibul lor”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
nucusor
nucusor  •  08 Februarie 2023, 11:24

e bine ca am scapat de el echipa nu juca nimic din liga 2 ,dar ce te faci ca au pus unul mai antrenor decat nesimtitul care a plecat,va dati seama ce fotbal joaca astia acum cu parvu asta care vine de la real madrid

nucusor
nucusor  •  08 Februarie 2023, 11:17

e bine ca am scapat de el echipa nu juca nimic din liga 2 ,dar ce te faci ca au pus unul mai antrenor decat nesimtitul care a plecat,va dati seama ce fotbal joaca astia acum cu parvu asta care vine de la real madrid

DMA87
DMA87  •  07 Februarie 2023, 19:08

Nu a plecat la Petrolul, ci de la Petrolul. Am înțeles că Tamaș dă de baut la tot orașul după știrea asta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează