FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică a numit adevăratul motiv pentru care a venit la FCSB: "Nici pe Gigi nu-l credea nimeni"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 16:24

Nicolae Dică are un singur mare țel în cariera de antrenor. Tehnicianul celor de la FCSB vrea să antreneze în grupele Ligii Campionilor. 

"Visul meu este să antrenez în Champions League. La asta m-am gândit din momentul în care am venit la Steaua. Va fi și mai greu de acum pentru echipele românești, s-au schimbat regulamentele, drumul este mult mai dificil, dar eu nu voi renunța. Visez în continuare, muncesc zi de zi pentru asta, și sunt sigur că voi reuși.

Îmi amintesc în 2004, când spunea Gigi Becali că va duce echipa acolo. Nimeni nu l-a crezut, râdeau toți, dar iată că într-un final s-a întâmplat", a declarat Dică la TV Digi Sport.

Vezi și: Brandul FCSB l-a convins » Gigi Becali poate să-l aducă pe titularul naționalei U21: "Mă motivează și mai tare"

Becali îi înfruntă pe suporteri! Unde va juca FCSB următoarele meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
lucghencea
lucghencea  •  16 Noiembrie 2018, 21:19

Jucatorul Dica nu a fost niciodata legitimat la clubul militar STEAUA Bucuresti . Povestile impostorilor care au retrogradat clubul STEAUA nu au nicio relevanta insa continua mentionare a denumirii STEAUA este una si jignitoare si ilicita si clandestina din partea unor hoti care joaca in liga 1 pe locul furat echipei clubului STEAUA Bucuresti din Ghencea .

1260234347346768
Ioan Trisi  •  16 Noiembrie 2018, 20:26

CORECT SPUS:,,S-A INTAMPLAT,,!!!

hitman222
hitman222  •  16 Noiembrie 2018, 19:48
Postat de agiler pe 16 Noiembrie 2018, 18:47

Nu mă interesează ce iubești tu deși îmi vine greu să cred la câte prosti delirezi zilnic.Asta e realitatea niciodată nu am văzut un comentariu normal de la tine.

:))))))))))))))))La cat esti de prost nu ma mir....ai probleme cognitive elementare.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează