FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, anunț despre cea mai importantă decizie de la FCSB: "Am vorbit cu patronul"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 12:50

Nicolae Dică a explicat cum a luat decizia de a-l pune pe Bogdan Planici căpitan la FCSB în locul lui Florin Tănase, pus pe lista neagră de Becali.

Tehnicianul roș-albaștrilor recunoaște că Mihai Pintilii a fost prima soluție, dar acesta a refuzat. 

Împreună cu Mihai Stoica și patronul Gigi Becali s-a luat decizia ca fundașul sârb adus vara trecută să devină noul căpitan al roș-albaștrilor. Dică a refuzat însă să ofere mai multe explicații. 

"Pintilii, știți foarte bine, el nu mai dorește să fie căpitanul echipei. Da, va rămâne Planic. Hotărârea a fost luată într-o discuție cu MM și cu patronul echipei, legată de schimbarea căpitanului echipei. Și mai multe nu vreau să comentez", a spus Nicolae Dică la TV Digi Sport.

"O să am o discuție cu Pintilii ca să accepte iar banderola. Eu cred că nu mă va refuza, pentru că o să-i explic de ce am gândit atunci așa. Dacă nu și nu, atunci, asta e, Momcilovic va fi noul căpitan. Apoi, Planic și Gnohere, că ei își dau viața pe teren" Gigi Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
993406110680278
Cirstea Dan  •  04 Septembrie 2018, 07:43

Un prost fără personalitate, un fătălău nenorocit !

ticbis
ticbis  •  03 Septembrie 2018, 18:24
Postat de gicab pe 03 Septembrie 2018, 15:21

Tu ne aduci aminte de ăla de care rad babele

Tu ne aduci aminte de aia de care radeau si copiii de tata in anii '80-'90: 17 Nentori, Knatspirnuferlag... Aia ceva mai in varsta deja cunosc "new mimao" de cel putin 12 ani... pe uscat... :)))

602177479920510
Marius Baicu  •  03 Septembrie 2018, 15:26

Deci Dică a zis că a vorbit cu ”patronul echipei” (că așa ați citat), iar voi implicit ați asociat că vorbește de Becali (deși nu a dat numele lui). Păi nu anunțați voi în urma cu câteva luni cu sule și trâmbițe că Geambasi e noul patron? Acum de ce presupuneți că se referea la Becali? Vi se cam bat informațiile cap în cap. Și acum poate și publicați comentariul, că l-am mai postat o dată și l-ați refuzat deși nu am folosit jigniri sau cuvinte obscene. Sau vă deranjează ce scriu?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează