FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 2-2

Nicolae Dică: „Asta se întâmplă când nu dai 100% pentru echipă! Voiam să fac 7-8 schimbări la pauză”

Nicolae Dică / Sursă foto: GSP +24   FOTO
Nicolae Dică / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 23:59 / Actualizat luni, 29 august 2022 00:28

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, nu s-a ferit să-și critice jucătorii pentru prestația din meciul cu Hermannstadt, încheiat la egalitate, 2-2. 

Dică a explicat de ce și-a încălcat promisiunea și a făcut patru schimbări la pauză, vorbind, punctual, despre lucrurile care l-au nemulțumit la echipa sa. 

Nicolae Dică și-a pus la zid jucătorii, după egalul cu Hermannstadt: „Asta se întâmplă când nu dai 100% pentru echipă!”

„Am făcut o partidă foarte slabă. Nu mă așteptam la acest lucru, nu-mi doream acest lucru. Le-am spus jucătorilor că trebuie să uităm calificarea din Conference League și să ne concentrăm pe campionat. I-am avertizat pe jucători că trebuie să fim atenți!

Voiam să fac trei schimbări în mintul 30, mi-a zis Vio (n.r. - secundul Viorel Tănase): «Nu face, nu face schimbările!». La pauză, voiam să schimb vreo 7-8 jucători, m-am gândit că trebuie să vin cu forțe proaspete în ofensivă. Nu ne-am creat ocazii în prima repriză, nu reușeam să puneam presiune. 

Problema noastră e că luăm goluri foarte ușor, plus că nu reușim să marcăm atâtea goluri pe câte ocazii avem. Nu vreau să fac o analiză asupra unui jucător, pe mine mă interesează per ansamblu ce s-a întâmplat cu echipa. Nimeni nu a avut agresivitatea pe care mi-o doream, agresivitatea pe care eu am văzut-o de la momentul în care m-am întors

Atunci când nu dai 100% penteru echipă, nu poti sa câstigi. Nu câstigi doar cu un echipament frumos, cu un stadion frumos sau cu oamenii care te susțin. Trebuie să dea mai mult!”, a spus Dică, la microfonul Prima Sport. 

FCSB - Hermannstadt 2-2 » S-au împiedicat cu greviștii. Roș-albaștrii au fost conduși de două ori de sibienii neplătiți și au salvat un punct în prelungiri
FCSB - Hermannstadt 2-2
FCSB - Hermannstadt 2-2 » S-au împiedicat cu greviștii. Roș-albaștrii au fost conduși de două ori de sibienii neplătiți și au salvat un punct în prelungiri

Nicolae Dică, despre...

...poziția dezamăgitoare din clasamentul „Supeligii”: E clar că trebuia să avem mai multe puncte până acum. Un club care-și propune să câștige campionatul trebuia să fi câștigat mult mai multe până acum”.

...„perla” Tavi Popescu: „Ne-a ajutat mult pe fază defensivă. Într-adevăr, nu mai are realizările cu care v-a învățat pe plan ofensiv. Trebuie să avem răbdare cu el, iar jucătorii tineri nu sunt constanți. Eu am încredere în el, îmi doresc să ne ajute în continuare”

...despre transferul lui Compagno: „La Craiova a adus un plus acest jucător. Vom vedea când va veni aici dacă va avea evoluții la fel de bune. Mi-am dorit să aducem un jucător de calitatea lui, ne dorim să aibă evoluții cât mai bune”. 

...despre programul aglomerat al FCSB: „Mie nu-mi place să mă plâng, dar nu e ușor să joci un meci greu, cu încărcătură aparte în Europa, să zbori în noaptea respectivă și apoi să joci peste două zile. Sunt 10 jucători noi, trebuie să-i schimb, jucăm la 3 zile”. 

A fost un joc dificil. Am fost puțin obosiți după meciul din Conference League, jucasem cu puțin timp înainte. Din păcate, nu am reușit să ne câștigăm, ne concentrăm pentru următoarele meciuri. 

Mă simt vinovat pentru primul gol, apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. După, am încercat să-mi repar greșeala și să mă concentrez cât mai bine. 

Suntem o echipă nouă, avem foarte mulți jucători noi, dar, așa cum am mai spus, suntem la începutul sezonului. Trebuie să muncim și trebuie să luăm lucrurile pas cu pas.

- Joyskim Dawa, fundaș FCSB

VIDEO Superexecuția reușită de Dawa împotriva lui Hermannstadt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
dobrin
dobrin  •  29 August 2022, 16:07
Postat de zetanu pe 29 August 2022, 03:50

Nicolae Dica: “Niciodata nu o sa fac 4 schimbari la pauza!”, pai stai ma baiatule, cum e pana la urma?

N-ai inteles... Dica voia sa faca 7-8 schimbari, dar pe SMS n-a primit decat 4 :))))

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  29 August 2022, 12:06
Postat de corectu pe 29 August 2022, 07:50

Gigi Becali,MM și Dică trebuie să înțeleagă că pentru a face față onorabil în cele 2 competiții e nevoie de două loturi de jucători.Ori FCSB(Steaua) nu are așa ceva.Și atunci trebuie să se decidă cărei competiții îi acordă atenție ma- ximă.Deci rețineți FCSB(Steaua) nu are 2 loturi pentru cele 2 competiții. Deci vedeți că urmează jocuri din 3 în 3 zile.Joi cu Farul(d),duminică cu CFR (a),joi cu West Ham(d).De reținut: Nu avem loturi de 2 echipe.REPLIAȚI-VĂ! După jocuri ca cele de aseară riscați să pierdeți din spectatori.

Iti dadeam dreptate daca Radaslavescu nu ar fi costat 800 000 si nu ar fi jucat decat dupa 4 meciuri !!!!La fel si Harut....Radoi a intors deciziile la Craiova !!!Pintili a fost reevaluat !La Steaua Dica cere jucatori apoi se plange ca are jucatori noi desi pleaca jucatori ca Lixandru si nu foloseste jucatori care au facut pregatirea cu echipa ca Harut...Pantea la 18 ani este decent dar este fortat aiurea...Popescu este plimbat de Dica pe tot terenul de a ajuns si mijlocas la inchidere !Steaua are si a avut jucatori pentru 2 echipe fara sa faca transferuri ca doar echipa asta a fost sabotata sa nu i a campionatul in penultima etapa !!!Nedelcu,Ion ,Perianu,Lixandru,Dumitru.Horsia,Nita ,jucatorii tineri de la loturile nationale care au facut pregatirea cu echipa -Ciculete,Tanase...-Gheorghe.Simion,Straton....Uite o echipa !!!!Ii cedezi pe Perianu,Simion si Lixandru ca sa aduci pe Dulca sau Rata jucatori de la echipe care se aparau supranumeric?De Gheorghe ce sa mai spun...

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  29 August 2022, 11:55

,,Nicolae Dică: „Asta se întâmplă când nu dai 100% pentru echipă! Voiam să fac 7-8 schimbări la pauză”,,...Dica este principalul vinovat....Jucatorii ,,canta,, ce i invata ,,dirijorul ,,Dica !!!Ma Dica , cum sa ceri jucatori ca mai apoi sa te scuzi ca ti au venit 10 jucatori noi ?Cum ma Dica sa l lasi pe Lixandru sa plece dupa ce facuse toata pregatirea cu echipa si voi ati spus ca avea parametrii foarte buni si sa joci cu Dulca sau Rata care nu si conosc nici noii colegi ?Dica ,tu sesizezi ca l ai plimbat pe Popescu pe tot terenul ?Dica ,de cand ai venit tu jucatori fac presing si marcaj la intamplare !!!Dica,tu nu ai jucator de viteza si Nita sta prin divizia doua !!!Dica,Bohena o fi el dus de la echipa dar Harut de ce nu a prins si el minute macar acum ?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează