FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică e sincer! Criticile lui Gigi Becali au o direcție nedorită: "Mama, săraca, suferă mult!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 19:56

Nicolae Dică a vorbit despre criticile care i se aduc în direct la TV după meciuri. Nu doar din partea lui Gigi Becali, dar și a celorlalți oameni de fotbal. 

"Eu sunt genul de om care încearcă să se detaşeze de aceste lucruri. În ultimele opt-zece luni am încercat să văd cât mai puţine lucruri despre mine, să nu citesc presa, la televizor să nu văd toate emisiunile, pentru că încerc să mă concentrez pe munca pe care o am de făcut, să antrenez.

Sunt lucruri pe care mi le mai spun anumite persoane. Mama vede toate emisiunile, vede tot. De multe ori îi mai şi spun să nu-mi mai spună tot ce se discută pe la televizor.

Ea, săraca, suferă, pentru că aşa sunt părinţii, dar eu sunt puternic, trec peste momente dificile. Atunci când m-am apucat de această carieră, ştiam că nu va fi numai lapte şi miere întotdeauna şi că vor fi şi astfel de momente.

De exemplu, anul trecut s-a spus că dacă voi pierde la CFR, o să fiu dat afară. A venit meciul retur, la fel. Acum, când am jucat la CFR, la fel. La fiecare meci mai important se spune că o să fiu dat afară. Aşa se spune şi acum, dar eu sunt încrezător", a spus Nicolae Dică, la TV Telekom Sport.

Citește și:  FOTO A rămas doar istoria! Cum arată în acest moment șantierul Ghencea + Totul despre noul stadion

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
minell73
minell73  •  13 Octombrie 2018, 06:39
Postat de Abigail Laslas pe 12 Octombrie 2018, 22:23

geaba bagi cu palmaresu, la comanda stapanilor, argatule, organizatorii competitiilor scriu clar. btw, mai stii ceva de maculatura trimisa de talpa gastii la uefa? ca n-am mai urmarit de cand era intr-un cos de gunoi din Nyon.

Oooo. Dupa scris si gandire, in sfarsit te-ai trezit. Asa fata mea, las-o dracu de bautura. Ficatul ce iti mai face, s-a dezumflat? Fcsb-ist prost, o tot bagi cu stapanii. Ti-am zis de N ori. Nu am nicio treaba cu nicio echipa din Bucuresti. Asta denota ca toti care nu suporta echipa no name, este implicit dinamovist sau rapidist. Gandire de oameni amarati, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  12 Octombrie 2018, 23:48

Dica ramane acolo pentru ca nu gaseste becali alta sluga, supusa ca el. Habar nu are de meserie. De cand este acolo, FCSB nu joaca nimic! Nimic! Zero!

rocky2
rocky2  •  12 Octombrie 2018, 23:19

Se pare ca doamna Dica are coloana vertebrala, spre deosebire de fiu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close