FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 3-2

Nicolae Dică explică marea diferență dintre Hora și Alibec: „Nu știe ce trebuie să facă un atacant!”

Ioan Hora
Ioan Hora

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 19:14

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, l-a lăudat pe atacantul Ioan Hora, 30 de ani, după ce acesta a marcat două goluri în victoria cu CSU Craiova, 3-2, și l-a comparat cu vârful Astrei, fostul lui elev, Denis Alibec.

„Alibec nu ajungea în careu, în timp ce Hora face treaba asta. E mereu în fața porții. El nu coboară mult pentru a intra în combinații, doar uneori. Alibec cobora foarte mult, dorea să atingă mingea de multe ori. Venind la mijloc, nu mai avea timp să ajungă în careu. Hora nu coboară așa mult, el stă mereu în ultimii 20-25 de metri. Când vine centrarea, e mereu în careu. Asta trebuie să facă un atacant.

Acum, Hora are entuziasm în joc. Dar s-ar putea să vină o perioadă în care să nu-i mai iasă jocul. Se întâmplă oricui. Cei de la Steaua trebuie să aibă răbdare cu el. Are calități! Face pressing, are o viteză bună, încearcă să recupereze mingea. E o achiziție bună”, a declarat fostul antrenor al lui FCSB la TV Telekom Sport.

„Dacă Steaua îl vinde acum pe Gnohere, e bine și pentru club, și pentru el. Steaua poate scoate bani pe el” Nicolae Dică

Citește și:

EXCLUSIV Episod neștiut cu Ioan Hora: eroul lui FCSB cu Craiova a fost trimis acasă de Marius Lăcătuș

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
cneius
cneius  •  26 Februarie 2019, 09:59

Ca de obicei, ati scos ceva din context si gata , a iesit o declaratie incendiara !!!

mumuscoica
mumuscoica  •  26 Februarie 2019, 07:31

Cine e Dica?

mihai_luchian
mihai_luchian  •  25 Februarie 2019, 22:53

Hora își pune meciul ăsta în ramă, bagă o accidentare in playoff și o tunde cu bani cu tot la vară. Are 53 de goluri în 308 meciuri și a jucat la echipe de duzină, cu indulgență spus. Are 3 goluri în ultimii 3 ani. Cine face transferurile astea e clar adeptul flerului. Sau FLUIERULUI. Dacă era vreun fotbalist de vedea până acum. Repet, meciul vieții, transferul vieții. De-aici încolo merge descendent. Iar Dică are așa un farmec în a sâsâi banalități în stil de mari postulate încât îți dau lacrimile de râs. Ar ieși un personaj de comedie prima-ntâi din el. Dacă nu este deja unul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează