FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

VIDEO Nicolae Dică susține că a identificat problema la FC Voluntari înaintea meciului cu Universitatea Craiova » Antrenorul a făcut haz de necaz

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FC Voluntari, la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova /  Foto: GSP
Nicolae Dică, antrenorul celor de la FC Voluntari, la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova / Foto: GSP

Articol de , - Publicat duminica, 25 februarie 2024 15:04 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 15:04

Nicolae Dică (43 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, a anunțat că va face schimbări în formula de start pentru meciul de luni cu Universitatea Craiova. Dică și-a exprimat în special nemulțumirea pentru lipsa de eficiență a elevilor săi la finalizare.

Tehnicianul ilfovenilor a spus, de asemenea, că speră ca George Merloi (aripă dreapta, 24 de ani) să revină cât mai repede lângă echipă. Merloi a marcat pentru Voluntari 3 goluri în primele 4 etape ale Ligii 1, până să se accidenteze.

Ladislau Boloni are probleme mari în Franța » Înregistrat când amenința un jurnalist: „Meriți o palmă!”
FRANȚA
Ladislau Boloni are probleme mari în Franța » Înregistrat când amenința un jurnalist: „Meriți o palmă!”

„Întâlnim un adversar care se luptă pentru câștigarea campionatului, o echipă valoroasă cu jucători de echipă națională. Mai ales de la mijloc în sus unde au jucători foarte buni unu contra unu, jucători de viteză. Trebuie să fim foarte pregătiți. Trebuie să facem un joc foarte bun, mai ales defensiv, ca să scoatem un rezultat pozitiv. Și bineînțeles pe fază ofensivă să marcăm.

Veți vedea anumite schimbări mâine la echipă. Sper să aibă efectul așteptat. Este păcat că reușim să aducem mingea în față, să avem o posesie bună în aceste 3 jocuri de când am venit. Acolo în careu trebuie să fim mai răi, să dăm 100 % ca să marcăm, pentru că doar așa se văd lucrurile bune.

O surpriză plăcută pentru mine ar fi ca George Merloi să revină cât mai repede. Este un jucător important al echipei, a început bine campionatul și e păcat că s-a accidentat. Am început deja să îl integrăm în echipă și sunt sigur va fi un plus pentru că am văzut că are ambiție mare.”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare meciului Universitatea Craiova – FC Voluntari.

VIDEO Universitatea Craiova - FC Voluntari » Nicolae Dică, conferință de presă înaintea partidei de mâine: “Încă sper să ne salvăm. În atac trebuie să fim mult mai răi”

Cu echipa aflată pe loc de baraj, 14, Nicolae Dică și-a găsit puterea de a glumi. Dică a făcut haz de necaz de faptul că Voluntari are prime de victorii consistente, în opinia sa, dar ilfovenii nu reușesc și să își ia banii.

„Important e ca la sfârșitul campionatului să ne atingem obiectivul de a rămâne în prima ligă. Eu cred în acest lucru, de aceea am venit. Cred în băieți și vom face totul să rămânem în prima ligă.

Nu prea mă uit la Steaua (n.r.- FCSB) că sunt prea sus. Glumesc, normal că mă uit. Într-adevăr, par că au un avans prea mare ca să piardă titlul.

Băieții au avut prime de joc la fiecare meci. Chiar le-am spus că în conducere se fac eforturi ca să ni se dea și prime. Haideți să facem ceva ca să luăm banii aceia. Sunt niște prime foarte bune din punctul meu de vedere și sperăm ca de la meciul cu Universitatea Craiova să luăm și banii (n.r.- râde)”, a adăugat Dică.

3meciuri a jucat Voluntari de la instalarea lui Nicolae Dică, în care ilfovenii au înregistrat două egaluri și un eșec

  • Universitatea Craiova – FC Voluntari, meci contând pentru etapa a 27-a din Liga 1, se joacă luni, de la ora 20:00, și va fi transmis live text de GSP.ro și în direct de către Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Citește și:

Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO
RAPID
Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO
CFR Cluj l-a prezentat pe fotbalistul cu care vrea să le dea lovitura celor de la FCSB
CFR CLUJ
CFR Cluj l-a prezentat pe fotbalistul cu care vrea să le dea lovitura celor de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează