FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică glumește pe seama plecării de la FCSB: "De când am venit aici sunt favorit să fiu demis"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2018 14:55

Nicolae Dică nu se teme de faptul că ar putea fi demis și a vorbit și despre clauza pe care și-a introdus-o în contract. FCSB trebuie să-i achite 60.000 de euro în cazul în care îl va da afară. (DETALII AICI)

"De când am venit la Steaua sunt favorit să fiu demis din primele etape. M-am obişnuit. Am o clauză în contract. Clubul, dacă mă demite, trebuie să achite o sumă de bani. Nu e nici mică, nici mare, e ok. Nu se pune problema de bani la mine.

Am pus-o doar ca să fie pusă. Aşa am avut şi la FC Argeş, chiar dacă eram în Liga a 3-a. Scaunul mi-l asigur doar dacă am rezultate, dacă nu am rezultate. Eu sper să avem rezultate bune şi să nu-i mai dăm prilejul patronului să critice echipa.

La Steaua nu e niciodată uşor. Un antrenor cu mare experienţă, care a fost pe la Steaua, mi-a zis că aici e de cinci ori mai greu decât în altă parte. Îi dau dreptate. Acum voi avea mai puţini contestatari odată cu obţinerea licenţei PRO”, a spus Dică la conferința de presă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
capca1
capca1  •  20 Iulie 2018, 23:01

Gura păcătosului... prin etapa a VI-a FC FCSB va schimba antrenorul iar Gigi va tuna și fulgera pe la TV cum că va cumpăra nuș ce alde Pogba, Angel Di Maria și Alisson. N-aveți un deja-vu ?!

gicab
gicab  •  20 Iulie 2018, 17:54
Postat de smdb pe 20 Iulie 2018, 17:35

Cate comment-uri ai lasat pe cele 3 articole cu Dunarea Calarasi? Ei vezi, ti-ai raspuns singur la intrebare....

Și ce voiai sa zică? Aia nu par a fi slujitori

smdb
smdb  •  20 Iulie 2018, 17:35
Postat de dinamo_fan pe 20 Iulie 2018, 16:16

despre Dunarea Calarasi sunt 3 articole in ultima luna calandaristica...cum e cu promovarea fotbalului romanesc ? de la unii 3 articole pe luna, la altii 3 articole pe ora. dupa aia va intrebati cine a ingropat fotbalul romanesc.

Cate comment-uri ai lasat pe cele 3 articole cu Dunarea Calarasi? Ei vezi, ti-ai raspuns singur la intrebare....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează