FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Nicolae Dică, ironizat după egalul cu CFR: "Nu e inspirație! E de când lumea și pământul"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 10:12

FCSB a obținut un punct în derby-ul cu CFR Cluj, 1-1, după ce fundașul Bogdan Planici a marcat golul egalizat în minutul 90+1.

După golul marcat de Planici, antrenorul FCSB, Nicolae Dică, s-a felicitat pentru decizia de a-l trimite pe fundaș în atac. "Am făcut bine că l-am trimis pe Planici vârf", a declarat Dică.

Ciprian Marica, fost atacant la FCSB, l-a taxat pe Dică pentru declarația făcută și a spus că echipa era într-o situație disperată și nu avea ce sa facă.

"Dacă mă întrebi pe mine, nu e vorba de inspiraţie. E o situaţie disperată pur şi simplu. Nu ai altă soluţie. Îți trebuia un vârf central înalt, pe care să joci mingi, şi care să devieze în stânga sau dreapta. Nu e o soluţie lucrată sau gândită. E de când lumea şi pământul", a declarat Marica la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
elcoselect
elcoselect  •  30 Aprilie 2018, 18:45

Marica, mai baiatule, altceva stii sa faci in afara de faptul de a te baga in seama singur si de a crede ca le stii pe toate , precum comentatorii de la Digi?

its1134
its1134  •  30 Aprilie 2018, 13:30

Mare tactician Marica. Știe tot despre vârfuri. Doar că n-a reușit să dea un gol un an ~ în campionatul mioritic. În rest, e cel mai bun.

nebraska
nebraska  •  30 Aprilie 2018, 12:36
Postat de Popa Corneliu pe 30 Aprilie 2018, 11:36

Este clar, Dica n-are parte de "presa buna"! "de trei zile-ncoace, iarba nu-i mai place! Din tot ce "face" Dica, mass-media spune ca nu face nimic bine si daca face, nu face EL! Campaniile de presa anti becali se mentin, dar sunt sustinute ideile cu xenofobia si rasismul, dar voi cu oierul ce aveti?

Venerabile, ai gasit ginco biloba? Nu se prea vede in postari:)))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează