FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - POLI IAȘI 2-1

Nicolae Dică luat la țintă de oficialii CFR-ului! Acuze grave: "Venim cu dovezi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 18:29

CFR Cluj acuză dur prestația lui Iulian Călin de aseară, de la meciul câștigat greu cu CSM Poli Iași, scor 2-1. Bogdan Mara a continuat azi seria atacurilor la adresa lui Nicolae Dică și anunță că vine cu dovezi pentru a demonstra legătura dintre antrenorul FCSB-ului și arbitrul român. 

"Cei de la Steaua au făcut mare tam-tam cu arbitrii străini, deși nu și-au dorit niciodată asta. Steaua ne-a aruncat cu praf în ochi ca să nu se vadă cât de bine sunt ei ancorați în arbitrajul românesc.

Au spus că vor străini. De ce nu vin arbitrii străini? Pentru că au știut de la început că nu vor fi aduși. Da, e adevărat că am spus că există o prietenie între Iulian Călin și Nicolae Dică și voi aduce și dovezi în acest sens.

Am spus, însă, că sunt prieteni, nu am insinuat altceva. Dar Călin se antrena la Pitești, când acolo se pregătea și SCM, echipa pe care o antrena Dică atunci.

Este al doilea meci consecutiv al nostru de acasă în care suntem arbitrați de un piteștean. Nu înțeleg de ce la aceste trei meciuri din play-off nu sunt trimiși arbitrii noștri care sunt delegați de UEFA la meciuri de Champions League și de Europa League", a zis Bogdan Mara la TV Digi Sport.

Citește și: Acuzații fără precedent în Liga 1: "Sigur există o legătură între arbitru și Dică" EXCLUSIV Reacția antrenorul lui FCSB: "Sunt revoltat! E o mare o nedreptate”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  10 Martie 2018, 23:28

da ce-i cu asa putini prostaci hateri sara asta? le-o promis dracnea senviciuri si baga pe politic?

balauru48
balauru48  •  10 Martie 2018, 21:50
Postat de John Milne pe 10 Martie 2018, 20:07

Nu , astept sa-mi faca nevasta lunch inainte de meci . That's a woman's job . Men don't do that .

Mentalitate de grobian! Milne limitatul...

titel_meseriasu
titel_meseriasu  •  10 Martie 2018, 21:27

gigi gigi lasa-neeeeeeeee ca ne-am saturat de scandaluri si procese si tribunale, fara tine nu ar fi niciun conflict cu nimeni si ne-am putea vedea linistiti de fotbal si de Steaua, Maine la stadion voi fi acolo strigand cat ma tine gigi gigi lasa-neeeeeeeeeeee lasa-neeeeeeeeee lasa-neeeeeeeeeeeeeeeee mi se rupe daca voi fi singurul care o va face, altcineva vad ca nu are curajul, iar ***, sunt aserviti tie asa ca ne vedem maine la meci si nu uita GIGI lasa-ne ca ne-am saturat, sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează