FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Nicolae Dică profită de demisia lui Stoichiță pentru a reveni în antrenorat » Pe cine va pregăti fostul tehnician al Stelei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2015 21:25

Mihai Stoichiță a rezistat doar 8 meciuri la cîrma Petrolului, iar începînd cu luna ianuarie a anului viitor formația găzară va avea un alt tehnician.

Constantin Schumacher o va prelua pe Petrolul Ploiești, anunță Dolcesport. În locul acestuia la formația de Liga a III-a SCM Pitești va veni fostul antrenor al Stelei, Nicolae Dică.

Dică a fost secundul lui Mirel Rădoi la Steaua, iar după ce acesta și-a dat demisia a devenit principal cu puteri depline, fiind ajutat și de Țiți Dumitriu. În cele din urmă, Dică a fost demis de la cîrma campioanei după meciul cu ASA, scor 1-1, în locul său fiind adus Laurențiu Reghecampf.

Mihai Stoichiță a venit la Petrolul la sfîrșitul lunii octombrie și de atunci a obținut o victorie și un egal. Ploieștenii sînt ultimii în Liga 1, cu 8 puncte, însă au o penalizare de șase puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  24 Decembrie 2015, 16:04

Daca Petrolul retrogradeaza va fi din vina conducerii. Ok,nu au mari valori la echipa,dar nu poti sa schimbi antrenorul o data la doua luni si sa iti doresti rezultate. Selymes a fost singurul antrenor cu care Petrolul juca ceva si daca era pastrat poate ca acum ocupau un alt loc in clasament....dar dupa a venit acel baiat care am uitat cum il cheama,apoi Stoichita si acum ....Shummacher....pacat de Petrolul

valiro
valiro  •  24 Decembrie 2015, 08:05
Postat de steaua1986forever pe 23 Decembrie 2015, 22:38

E mai bine ca dica sa inceapa de jos. La fel si Mirel Radoi

Ce idee fixa ! De ce sa inceapa toata lumea de jos ? Daca eu vreau sa devin programator, trebuie sa incep de la abac ? Unde mai e evolutia ? Antrenorii tot asa, daca incep de jos, pana ajung la o echipa mare se pensioneaza. Multi antrenori tineri au fost numiti si au reusit, altii, nu, dar nu e o regula.

bakunin
bakunin  •  24 Decembrie 2015, 00:01
Postat de ortega pe 23 Decembrie 2015, 21:50

Că ce mi-e scmp , ce mi-e fscp ... Tot niște *** ale fotbalului românesc ... Fără identitate , făra sigle , *** ...

Cu 1% abatere pot anticipa tot ce scrii, la fiecare articol. Inteleg ca esti bolnav, dar fii macar putin imprevizibil :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează