FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, replică pentru MM după ce acesta a "sifonat" la patron: "Sunt dezamăgit, fiindcă nu a înțeles tactica"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 21:04

Nicolae Dică e dezamăgit de Mihai Stoica după ce oficialul FCSB s-a dus la patron pentru a-l critica.

"Eu am fost dezamăgit de ceea ce mi-a spus patronul că a spus MM despre mine, atât (nr. MM s-ar fi dus la Becali și i-ar fi spus: "Băi Gigi, nu avem antrenor). Venea şi îmi spunea mie, ştiam ce am de făcut, dar am văzut declaraţiile lui Meme, mi se par aşa...

A spus că jucătorii nu respectau tactica la fazele fixe... Păi la meciul cu Dinamo am marcat gol din fază fixă făcută la antrenament. Sau am uitat? Pentru el, faptul că a bătut un alt jucător decât cel desemnat cornerul înseamnă că nu se respectau indicațiile tactice. Nu are dreptate.

Îmi amintesc un joc în care era Hagi antrenor la Steaua. Eu trebuia să bat lovituri libere, cornere, tot. Au dat cei de la Ceahlăul mingea în corner, a venit Nicoliţă repede, a bătut, iar eu am dat gol cu capul. Păi asta înseamnă că n-am respectat fazele fixe?

Dacă Meme ieşea şi spunea: domnule, Dică le-a spus la fazele fixe să facă marcaj om la om şi jucătorii au făcut zonă, spuneam da, ceva nu e ok. Sau dacă eu le-am spus să facă zonă şi ei făceau marcaj. Stai că nu e în regulă, nu e ok.

Eu aşteptam să-mi spună mie lucrurile astea faţă în faţă, nu la TV ... Nu ştiu, nu vreau să comentez aceste lucruri", a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

"În MM am avut încredere. Doar cu el am vorbit anumite lucruri. M-a mirat acea declarație a patronului. Dacă simțea că e o problemă în vestiar, mi s-ar fi părut că era ok să-mi zică. Mereu am avut discuții. Poate un defect al meu e că am încredere în oameni. Dacă a spus acest lucru, sunt dezamăgit" Nicolae Dică în urmă câteva zile

"Și eu sunt vinovat, dar MM mi-a tot spus și eu nu l-am ascultat. MM și-a făcut datoria și mi-a spus «Băi Gigi, nu avem antrenor!»" Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
mioriticul
mioriticul  •  05 Ianuarie 2019, 10:39
Postat de gebeleixis pe 04 Ianuarie 2019, 22:11

Dică se plânge degeaba. Până acum nu a dovedit că e antrenor bun.

Dar un secund excelent!

mere_acre
mere_acre  •  05 Ianuarie 2019, 10:09
Postat de spartanul66 pe 05 Ianuarie 2019, 08:39

Dică! Da la ce te asteptai de la mimișor? Asta este șarpele cu chip de om.

șearpe ??!! e obul colectivului !

spartanul66
spartanul66  •  05 Ianuarie 2019, 08:39

Dică! Da la ce te asteptai de la mimișor? Asta este șarpele cu chip de om.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează