FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nicolae Dică știe ce trebuie să facă Ianis Hagi pentru a ajunge la Barcelona: „Abia apoi poate spera să joace la cluburile mari”

Ianis Hagi - Viitorul
Ianis Hagi - Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 08:35

Nicolae Dică (39 de ani), antrenorul echipei FC Argeș, a vorbit despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi (20 de ani) în străinătate.

Fostul antrenor de la FCSB a explicat când poate spera mijlocașul Viitorului la un transfer la Barcelona.

Ianis Hagi trebuie să meargă la o echipă unde să joace meci de meci, doar aşa va putea progresa şi va putea avea evoluţii foarte bune. Are nevoie de continuitate. Trebuie să ajungă undeva unde să se impună în prima echipă.

Are nevoie de o echipă care se află la un nivel mai jos decât Barcelona, ca să joace şi să crească şi mai mult. Abia apoi poate spera să joace la cluburile mari”, a spus Nicolae Dică, la TV Telekom Sport.

Pe lângă Barcelona, alte echipe importante ale Europei s-ar fi interesat de tânărul mijlocaș al Viitorului: Sevilla, Bayern Munchen, Anderlecht, Ajax, Spartak Moscova și Dortmund.

VEZI ȘI:

IANIS HAGI LA BARCELONA // Anunț surpriză din Spania! Barcelona i-a făcut deja programul lui Hagi jr.: îl împrumută la Valladolid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează