FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CONCORDIA CHIAJNA, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK

Nicolae Dică știe remediul care îi trebuie lui Alibec pentru a ieși din criză: "Are nevoie de așa ceva, am trecut și eu prin asta în carieră"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 12:49

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre situația lui Denis Alibec, cel care a izbuncit în plâns după ce a fost înlocuit în meciul cu Hapoel Beer Sheva. Antrenorul roș-albaștrilor a comentat și șansele ca acesta să fie prezent la națională pentru cele două meciuri amicale cu Turcia și Olanda, din 9 și 14 noiembrie. 

"Suntem alături de el, sperăm să înceapă să marcheze goluri și să-și ajute echipe. A jucat bine cu Beer Sheva, dar nu a reușit să marcheze. Un gol i-ar da foarte multă încredere, am trecut și eu prin astfel de perioade în carieră. 

Depinde de el dacă va pleca, de evoluțiile pe care le va avea în continuare. E pe drumul cel bun, tot ce contează este să înceapă să marcheze. Am încredere în el, știu ce calități are. Nu știu dacă îl voi titulariza cu Chiajna, vom vedea duminică. 

Știu dacă el va fi sau nu convocat, dar nu pot să vă spun. Trecem printr-un moment bun, sunt mulți jucători buni care ar putea să ajungă la echipa națională", a mărturisit Dică, în cadrul unei conferințe de presă. 

...despre acuzele venite dinspre CFR: "Nu am vorbit niciodată de arbitraj și nu o voi face nici acum. Îi las pe cei de acolo să vorbească. N-am spus niciodată că vom câștiga Europa League, așa cum spun cei de acolo."

...despre lupta la titlu: "Mai sunt multe etape de jucat. Toate cele șase echipe din play-off vor avea șanse la titlu. Important e ca noi să intrăm în play-off de pe primul loc, apoi rămâne de văzut ce va fi."

"Trebuie să fim concetrați și să dăm totul pe teren pentru a câștiga meciul cu Concordia Chiajna" Nicolae Dică

  • FCSB - Concordia Chiajna se joacă duminică, de la ora 20:45. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
g3lu
g3lu  •  05 Noiembrie 2017, 10:00

Păcat pentru Domnul *** că nu a înțeles un aspect: Doar *** e jucăria sa! Jucătorii sant oameni cu sentimente,nevoi,eu-ri,orgolii,idealuri ce nu pot fi călcate în picioare după bunul său plac! Acum,mai mult decât oricând,Denis Alibec are nevoie de consiliere psihologica pentru a trece peste acest blocaj emotional! Criticile,bătaia de joc și blamările nu fac decât să-i adâncească suferința.Succes Denis ! Hai Dinamo !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  04 Noiembrie 2017, 15:37

Dicaneeeeeeeeee !!! Daca tata Becali iti face in continuare echipa cine stie unde ajungeti .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează