FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ

VIDEO Nicolae Dică, ultimatum pentru jucători înainte de FCSB - FC Argeș. Ce le-a pus în vestiar: „Sper să înţeleagă că nu e OK”

Articol de , - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 13:44 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 14:04

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susținut o conferință de presă în care a prefațat duelul cu FC Argeș.

  • FCSB – FC Argeș se joacă duminică, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

FCSB are un sezon de coșmar în Liga 1, fiind pe locul 14, cu doar 8 puncte. La conferința de presă de azi, Nicolae Dică a vorbit despre importanța obținerii celor 3 puncte și despre pe care și le-a fixat la formația roș-albastră.

Curg reacțiile în Belarus după reținerea lui Hamutovski: „Să sperăm că România va ajuta UEFA să ia decizia corectă” + Mesajul lui George Ogăraru
BELARUS
Curg reacțiile în Belarus după reținerea lui Hamutovski: „Să sperăm că România va ajuta UEFA să ia decizia corectă” + Mesajul lui George Ogăraru

VIDEO Nicolae Dică, înainte de FCSB – FC Argeș: „Clasamentul e pus în vestiar. Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu e OK”

„Întâlnim o echipă bună, care anul trecut a jucat în play-off. O cunosc foarte bine. Are jucători cu mare experiență. Pe contraatac și la fazele fixe e bună și anul trecut a fost organizată bine pe faza defensivă. Ne așteaptă o partidă foarte grea.

E un meci special pentru că mi-am petrecut aproape jumătate din viață la FC Argeș. Mi-a dat șansă să joc în Liga 1 și nu am cum să uit acest club.

Trebuie să începem să câștigăm. Nu e ușor să facem ce a spus MM Stoica (n.r. - până la finalul sezonului FCSB să obțină cele mai multe puncte), dar împreună putem reuși.  Trebuie să începem să câștigăm pentru că obiectivul e câștigarea campionatului. 

Clasamentul e pus în vestiar. Sper să realizeze că nu e OK locul în clasament. Trebuie să avem atitudine și să începem să câștigăm”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă.

Omrani e în lot, e apt. Veți vedea mâine dacă joacă. De ce să nu poate să joace lângă Compagno? A jucat și în 4-3-3 și în 4-2-2. A jucat în 4-3-3 pe dreapta și pe stânga și poate evolua și cu încă un atacant lângă el. Nu avem probleme 

– Nicolae Dică, antrenor FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

A ales greșit FCSB? Ișfan, peste fotbalistul de 1,7 milioane de euro al lui Becali

Gică Hagi propune un fotbalist de la FCSB la națională: „Răzvan Marin și Cicâldău o au grea cu el!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
satyricon
satyricon  •  01 Octombrie 2022, 15:05
Postat de bufnila pe 01 Octombrie 2022, 14:49

inca o data este vina jucatorilor :))))))))) Un antrenor absolut penibil, pacat de lotul pe care il are acum FCSB-ul

Dica în afară de discursuri motivaționale mai face ceva la echipă? Ceva tactică, scheme în funcție și de calitățile jucătorilor? Singurul meci în care am văzut ceva lucrat și gândit la antrenamente a fost cel cu englezii.

bufnila
bufnila  •  01 Octombrie 2022, 14:49

inca o data este vina jucatorilor :))))))))) Un antrenor absolut penibil, pacat de lotul pe care il are acum FCSB-ul

DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  01 Octombrie 2022, 14:34

Zice...Dica : "...Omrani e în lot, e apt. Veți vedea mâine dacă joacă. De ce să nu poate să joace lângă Compagno?.." Constat ca nu a primit inca decizia patronului ! Nu stie inca, si nici nu are chef...sa comenteze

Vezi toate comentariile (4)
Comentează