FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Nicolae Manea îl sfătuieşte pe Moraes: ”Între Steaua şi Rapid, i-aş spune să aleagă Rapid”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2010 00:00

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat că dacă jucătorul Junior Moraes ar fi pus în situaţia de a alege să meargă la Steaua sau la Rapid, el l-ar sfătui să opteze pentru un transfer la gruparea giuleşteană.

"Moraes pleacă atunci când vom avea o ofertă concretă. Deocamdată nu este nimic. El ar vrea oriunde este bine, nu neapărat la Rapid, dar Şumudică ţine foarte mult să-l aducă. Eu nu am nimic împotrivă, atât timp cât clubul va fi mulţumit de oferta Rapidului. Între Steaua şi Rapid, bineînţeles că l-aş sfătui să meargă la Rapid, toată lumea ştie că am petrecut 30 de ani acolo.

Eu nici acum nu am plecat cu mare bucurie de la Rapid. Rapidist rămâi toată viaţa, oriunde ai fi. Îmi doresc ca el să ajungă la Rapid şi Rapid să câştige campionatul, de ce nu?", a spus  Nicolae Manea, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
costacurta
costacurta  •  17 Decembrie 2010, 19:23

Normal k il invata sa se duca la rapid, se gandeste ca poate se va intoarce si el antrenor acolo, mai bine sa stea la bistrita, aici cine stie poate nu se adapteaza.

ockiu
ockiu  •  17 Decembrie 2010, 19:19

eu l-as sfatui sa ramana la Bistrita - acolo nu-l mascareste nimeni. indiferent ca ajunge la steaua sau la rapid va fi mascarit - ori de cioban ori de cofetar.

imperator
imperator  •  17 Decembrie 2010, 19:07
Postat de rapidule pe 17 Decembrie 2010, 19:03

voi scriti numa urat da rapid si tot voi ziceati ca rapidu injura pai ie normal ma nene

lasa-l ca e oltean.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close