LIGA 1  ·  CORONA

Nicolae Manea înaintea partidei cu Astra: "Nu s-au întrebuinţat prea mult aseară. Vor fi în formă"

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 17:05

Antrenorul Nicolae Manea se arată dezamăgit de faptul că echipa sa nu a acumulat încă puncte, însă speră ca elevii săi să spargă gheaţa chiar duminică, împotriva Astrei.


"Am început prost, sîntem singura echipă din cele nou promovate care nu a reuşit să facă vreun punct. Asta e frustrant şi pentru mine şi pentru jucători. Chiar dacă jucăm împotriva uneia din cele mai bune echipe ale campionatului, am încredere că putem redresa situaţia şi putem obţine puncte, începînd chiar cu acest meci."

Deşi adversarul a evoluat aseară în preliminariile Europa League, Manea consideră că maniera în care giurgiuvenii s-au impus la Trencin demonstrează că vor fi în formă la ora meciului direct. "Nu au avut un meci prea dificil aseară, ca să putem spune că e un dezavantaj pentru ei. Oricum au un lot valoros şi destul de omogen" a adăugat antrenorul braşovenilor.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1