FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Nicolae Manea la Radio GSP: "Doar 3-4 echipe merită să ia licenţa pe bune, restul n-ar trebui să joace!"

Nicolae Manea
Nicolae Manea

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 16:41

Nicolae Manea era foc şi pară pe membrii CEx care au decis ca Gloria Bistriţa să fie retrogradată din Liga 1.

"Nu e normal cum se procedează, nu e absolut deloc normal ce s-a întîmplat cu Timişoara şi Bistriţa. Noi am fost retrogradaţi în urma unui abuz. Vezi doamne, am plătit toată datoria de 7 milioane şi astfel am recunoscut că avem datorii. Nu e problema mea ca antrenor să comentez şi că zic mai multe!

Cine plăteşte e scos şi cine are milioane de plătit scapă. Nu trebuia să se ajungă aici, sîntem o ţară mică. 3-4 echipe cred că sînt bune de Liga 1, restul vă spun eu că nu ar trebui să primească licenţa. Ce s-a întîmplat e o măgărie şi o prostie. Nu mai înţeleg nimic.

Nu e posibil ca o echipă care nu şi-a făcut baremul şi care nu şi-a plătit jucătorii de 9 luni, Sportul, să aibă dreptul să joace în Liga 1, iar alţii care muncesc să fie retrogradaţi. A ajuns unul care Dumitru Costin să hotărască în fotbal. De cînd îşi dă el cu părerea, ce treabă are el cu fotbalul? Avem şi sindicat al fotbaliştilor acuma, sîntem dracii goi", :) a spus Manea la Radio GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează