FOTBAL  »  Superliga  »  BISTRIŢA - BRĂNEŞTI 1-0

Nicolae Manea: "Nu poate nimeni să pună la îndoială victoria noastră!"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2010 00:00

Tehnicianul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat că victoria din meciul cu Victoria Brăneşti nu poate fi pusă la îndoială, apreciind că se duce o "luptă acerbă" pentru evitarea retrogradării.

"Mă aşteptam să fie dificil, le-am şi spus jucătorilor, după victoria de la Craiova, că n-am realizat nimic dacă nu câştigăm cu Brăneştiul. Victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială. Şi ei au avut două situaţii bune, dar am meritat victoria, am muncit pentru ea.

Am făcut 19 puncte, nu-i uşor să joci cu sabia deasupra capului. E o luptă acerbă pentru evitarea retrogradării", a declarat Manea.

Tehnicianul a apreciat că Raul Marincău a primit logic al doilea galben, deoarece "a fost un fault din spate". "Aş vrea să am şi eu în deplasare astfel de arbitraje. A fost un arbitraj corect. Cu ce ne-a favorizat pe noi? I-a oprit Haţegan să marcheze?. Am avut şansă la bara lor, dar şi norocul face parte din joc. Îmi era frică de faptul că jucătorii vor trata meciul uşor.

Victoria e o echipă unită şi cu atât mai bucuros sunt că am câştigat, cu cât am învins o echipă bună. Băjenaru şi Junior Moraes au jucat cu infiltraţii, a fost un joc de mare sacrificiu. Sunt bucuros că băieţii au înţeles că avem mare nevoie de victorie", a declarat Manea, citat de Mediafax.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează