FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Nicolae Manea se luptă cu cancerul, dar e ignorat de Rapid: ”Îşi bat joc de el fix cînd ar avea nevoie mai mare de bani!”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 noiembrie 2014 19:28

Nicolae Manea, fostul mare jucător al Rapidului, trece prin clipe teribile la Nisa, unde se tratează după ce medicii din România i-au pus diagnosticul de cancer la ficat şi metastaze. Manea a fost ajutat de fostul preşedinte FRF, Mircea Sandu, care este şi naşul de cununie al fiului său, Florin Manea.
Impresarul Florin Manea a vorbit despre greutăţile pe care le întîmpină gloria Rapidului şi cheltuielile ridicate pe care este nevoit să le suporte. ”Aş da orice să-l mai văd cum era. Te schimbă chimioterapia. A slăbit vreo 20 şi ceva de kilograme. Îi sînt băgate în corp tot felul de substanţe, care te ard dacă îţi sînt aruncate pe piele. A avut dureri mari, dar noi sperăm să se vindece. Doctorul mi-a zis că sînt şanse să-l salvăm”, a spus Florin Manea la Look TV.

Deşi mai are de primit bani pentru perioada în care a fost preşedinte la Rapid, clubul din Grant nu i-a virat nimic în cele aproape două luni de la startul tratamentului. ”Pînă acum nu am primit nici un leu de la Rapid, deşi tata are de încasat 18.700 de euro. Domnul Dinu Gheorghe mi-a spus că astăzi vor intra banii în cont, dar să vedem. Tata s-a bătut pentru Rapid, iar acum ei îşi bat joc de el fix cînd ar avea nevoie mai mare de ajutor.

Am auzit poveşti că am fi ajutaţi de multe persoane, dar pînă acum nu au fost decît prietenii mei. Mă costă 1.650 de euro fiecare zi de spitalizare. Îi mulţumesc domnului Gino Iorgulescu, pentru că l-a băgat pe tata în proiectul lui pentru ajutorarea fostelor glorii şi i-a trimis 5.000 de euro. Mircea Lucescu m-a sunat cum a aflat, să se intereseze de el, trebuie să ne vedem acum în decembrie. Chiar şi Victor Piţurcă m-a contactat, deşi nu aveam nici o treabă cu dînsul”, a explicat Florin Manea.

2.000 de euro costă şedinţa de chimioterapie, Nicolae Manea avînd programată una pe săptămînă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
minosu
minosu  •  01 Decembrie 2014, 18:24

nu il plangeti voi pe Nae Manea are destui bani ca sa se trateze nu e un sarantoc

sorineldobre
sorineldobre  •  30 Noiembrie 2014, 11:54

Sa -i dea Dumnezeu sanatate !

der.bomber
der.bomber  •  30 Noiembrie 2014, 09:27
Postat de jalabert pe 28 Noiembrie 2014, 00:34

un rroman mai putin este o veste excelenta. sa traiasca nenea cancerul si sa auzim de cat mai multi rromani cu boala asta.

Esti un gunoi care nu meriti NIMIC pe lumea asta si nu numai .

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close