FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO, SÎMBĂTĂ; ORA 15:30, LIVEVIDEO PE GSPTV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Nicolae Mitea: ”Am suferit o entorsă la glezna stîngă” :(

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2009 00:00

Mijlocaşul lui Dinamo, Nicolae Mitea, a fost diagnosticat cu entorsă la glezna stângă după accidentarea suferită în meciul cu Pandurii şi s-a antrenat marţi la sala de forţă, fiind în pericol să rateze partida de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaş.

"Sper finalul meciului cu Pandurii am călcat strâmb şi am suferit o entorsă la glezna stângă. În timpul meciului nu am simţit nimic, dar apoi, mi s-a umflat foarte tare. Medicii mi-au zis că sunt bine, dar nu ştiu dacă voi juca împotriva celor de la Mediaş, e devreme să discutăm despre asta.
Eu sper să nu fie nimic grav şi să revin cât mai curând", a declarat Mitea.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a evoluat în partea secundă a partidei cu Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0, înlocuindu-l la pauză pe Adrian Cristea, şi a contribuit la faza golului trei marcat de Ianis Zicu.

Sursă: NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  03 Martie 2009, 18:33

interesant ce a patit baiatu asta.Mai spune-ne.

 •  03 Martie 2009, 18:27

asta a jucat cu pandurii? si la incalzire se accidenteaza asta...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează