FOTBAL  »  Superliga  »  

Nicolae Mitea: "Mi-am dorit să fiu fotbalist! M-am născut cu talentul acesta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2010 00:00

Nicolae Mitea, fostul jucător de la Dinamo Bucureşti, a ajuns în liga a doua din Grecia, după ce, de-a lungul carierei a evoluat şi la Ajax Amsterdam.

 

"Mi-a povestit mama că de la trei ani mă jucam cu mingea, iar la şase ani eram la o echipă de cartier. Întotdeauna mi-am dorit să mă fac fotbalist, pentru că eu m-am născut cu talentul ăsta", a declarat Mitea pentru click.ro

Chiar dacă ajunsese la un acord cu formaţia elenă, Ionikos, fostul dinamovist se află în litigiu, după ce oficialii greci i-au prezentat un alt contract. Mitea speră să se reîntoarcă în Liga 1.

"M-au păcălit. Am discutat un contract şi cînd am semnat, era cu totul altceva, era o sumă mult mai mică. Parcă am avut ochii închişi cînd am făcut asta. Dar acum am învăţat din greşeli şi nu o să le mai repet. Trebuie să-mi rezolv situaţia contractuală cu ei şi după o să văd ce va fi. Poate revin în Liga I", a adăugat Mitea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
je__
je__  •  26 Septembrie 2010, 21:53

Bai Miteo, te-oi fi nascut tu cu talentul asta, dar crede-ma ca l-ai pierdut de mult! Iar de pacalit, nu de destept te-au pacalit aia, ci pentru ca ai QI-ul unei drosophyle, la fel ca si Moti! Cat despre liga I, eu zic ca nu-i de tine! Astia p-aci s-au mai desteptat, nu mai asculta manele! Ma rog, mai e un taranus pe la Steaua care mai asculta, Tanase il cheama!

costi77gol
costi77gol  •  26 Septembrie 2010, 15:27

doamne-asta e prost rau de tot...

george_2002
george_2002  •  26 Septembrie 2010, 15:24

mitea lasa tata ca te intorci la dinamo ca astia platesc si non performanta nu iti fa griji...cand crezi ca nu mai poti deloc vii acasa

Vezi toate comentariile (13)
Comentează