FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA AJF

Mafia AJF Dolj!

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2009 00:00

Nicolae Neagoe a ordonat subordonaţilor din Craiova să nu primească nici un dosar pentru postul de preşedinte

Vineri a fost ultima zi în care se puteau depune dosarele pentru concursul postului de preşedinte al AJF Dolj, care vor avea loc pe 19 decembrie. Fostul arbitru Silviu Bogdan (foto), acum observator FRF, şi-a dorit să participe pentru şefia AJF-ului, dar dosarul acestuia a fost refuzat de casiera asociaţiei!

Refuzat de 3 ori
"Mi se pare incredibil ce face Neagoe în acest AJF! Dosarul meu este unul complet, dar acesta nu a fost primit, ci refuzat de casieră. Nu era de competenţa ei să decidă dacă este un dosar complet sau nu, ci doar să-l primească şi să-l înregistreze!", a precizat Bogdan, care a încercat de mai multe ori să-şi depună dosarul, dar a fost refuzat.

"Totul e ilegal!"
Principalul motiv pentru care Neagoe nu vrea să primească dosarul lui Bogdan este acela că acesta a terminat Universitatea din Craiova, după trei ani, aşa cum prevede tratatul de la Bologna. "Neagoe nu vrea să-mi primească dosarul pentru că nu am patru ani de facultate, aşa cum scrie statutul AJF! În afară de această ilegalitate, ei erau obligaţi să-mi primească dosarul. În plus, toate deciziile pe care domnul Neagoe le dă în acest moment sînt ilegale, pentru că mandul său s-a încheiat pe 30 iunie 2009!", a adăugat Silviu Bogdan.

Nicolae Neagoe nu a putut fi contactat pentru a discuta despre acest caz, fiind singurul candidat pentru postul de preşedinte.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
 •  07 Septembrie 2012, 18:04

ba taceti din gura ca voi nu stiti ce vb dom presedinte neagoe e ste un om corect cinstit si de treba

 •  28 Mai 2010, 13:12

domnul neagoe e un om inteligent,glumet stie ce trebuie sa faca.el a fost reales

 •  05 Decembrie 2009, 16:26

Ne-am saturat de ilegalitatile lui neagoe legate de transferurile juniorilor....ajf dolj are nevoie de o schimbare pt a vedea daca este mai bine.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează