FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Nicolae Stanciu, explicații în premieră despre donația pentru Dinamo: „Sper să facă o echipă puternică”

Nicolae Stanciu are două titluri cu FCSB
Nicolae Stanciu are două titluri cu FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 17:29

În aprilie, mijlocașul Nicolae Stanciu (26 de ani) a uimit pe toată lumea după ce a ales să se înscrie în Programul Doar Dinamo București și să doneze bani pentru a ajuta echipa roș-albă.

Actualul mijlocaș al Slaviei Praga a explicat de ce și-a ajutat fosta rivală și spune că speră ca Dinamo să devină din nou un club important în Liga 1.

„A fost decizia mea să ajut un club mare precum Dinamo! Nu am făcut lucrul ăsta ca să se vorbească despre mine. Nu e primul gest pe care îl fac. Îmi place să ajut anumiţi oameni sau să donez nişte sume de bani pentru spitale sau cum a fost acest caz, nu îmi doresc să fac publice aceste gesturi!

Mă bucur că am putut să ajut. Eu sper să-şi revină şi să facă o echipă puternică!”, a declarat Nicolae Stanciu la Look Sport.

Nicolae Stanciu, criticat de Helmuth Duckadam

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, l-a criticat pe internațional după decizia luată.

„Am o bănuială că are ceva cu FCSB, prea dă în ultima vreme declaraţii că vrea să câştige titlul CFR Clujacum cu DinamoEste problema lui, cred că are nişte poliţe de plătit, dar nu ştiu cui. Această echipă (n.r. FCSB) l-a propulsat să fie milionar. Eu aș vrea să mi se întâmple multe lucruri din astea și să fiu milionar. E o chestiune de imagine. Știa clar că numele lui va apărea, mai ales el fiind fost jucător la FCSB. Dacă tot voia să ajute un club, putea să dea mai mulți bani”, a declarat Helmuth Duckadam la DigiSport.

Stanciu a fost rivalul lui Dinamo în perioada 2013 - 2016, când mijlocașul cu 37 de selecții pentru echipa națională a îmbrăcat tricoul celor de la FCSB. 

2 titluriare Nicolae Stanciu în palmares alături de FCSB, cucerite în sezoanele 2013-2014 și 2014-2015

33 de goluriși 24 de pase decisive a reușit Stanciu pentru FCSB, în 136 de meciuri oficiale

VIDEO Ionuț Negoiță nu a ajuns la un acord cu investitorii spanioli

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ce urmează pentru Dinamo după telenovela spaniolă? „După ce preluăm noi clubul, vor fi surprize imense”

EXCLUSIV Scene comice la Săftica: „Trebuia să jucăm cât avea poftă Negoiță. Iar el avea poftă câte 3 ore”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Mai 2020, 02:09

dubios rau ce au spus stanciu si chipciu,oameni razbunatori,mercenari si atat ,asta e cuvantul! respect popica,pe care patronul l a jignit,dar adevarul e ca nu mai poate

creeperno
creeperno  •  20 Mai 2020, 23:01

Mai intai sa pluteasca si dupa se face puternica

liga_a_4_a
liga_a_4_a  •  20 Mai 2020, 23:00

Respect Stanciu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close