FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

NICOLAE STANCIU LA AL AHLI // Nicolae Stanciu, apărat de Adrian Stoian, noua vedetă de la FCSB: „Nu cred că cineva poate spune asta”

Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 16:28

Proaspăt transferat de la Crotone, mijlocașul celor de la FCSB, Adrian Stoian, a vorbit decizia lui Nicolae Stanciu de a pleca de la Sparta Praga și de a semna cu Al Ahli.

„Despre Nicușor nu știu ce să zic. În zona arabă am văzut că merg jucători destul de buni, chiar dacă unii sunt mai în vârstă. Nu știu care e situația acolo și cum e campionatul din Arabia. Sper ca Stanciu să fie mereu în formă și să vină în continuare la națională.

Eu nu cred că cineva poate spune că nu ar fi mers acolo. Eu îl felicit pe Nicușor pentru decizie. Se gândește la viitor, nu doar la prezent. Poate stă un an acolo și după aceea revine în Europa”, a declarat Adrian Stoian la conferința de presă.

Vezi și:

VIDEO Primul mesaj al lui Nicolae Stanciu după ce a plecat de la Sparta: „A fost o decizie grea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
balauru48
balauru48  •  01 Februarie 2019, 19:16

Vedeta..........

montgomerry
montgomerry  •  01 Februarie 2019, 17:43

Cât o fi de slab Campionatul României, tot e peste toate campionatele din zona Golfului. Aberațiile celor care ajung acolo, Olaroiu, Sumuduca, etc. nu țin. Ăia aruncă cu bani pentru a avea antrenori școliți prin Europa, sau jucători cu oarece CV. La fel fac și chinezii, nu-i interesează performanța. Cine ajunge acolo, o face doar pentru bani. Atât și nimic mai mult. Marele jucător Stanciu, considerat de unii drept cel mai valoros jucător român al momentului, nu poate câștiga bani mulți decât acolo. Asta e. Un mare pas înapoi.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  01 Februarie 2019, 16:58

Nu e de condamnat ca toti umblati numai dupa bani,dar macar recunoasteti asta!Aveti noroc ca mai sunt cativa prosti sau interesati din anumite motive sa bage bani(murdari de obicei) in fotbal si va platesc de parca ati inventat ceva ce a salvat lumea!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează