FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Nicolae Stanciu, spre CFR Cluj? Detalii despre supermutarea pregătită de Dan Petrescu în culise + ce spune Anamaria Prodan

Nicolae Stanciu a fost unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria recentă a FCSB-ului.
Nicolae Stanciu a fost unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria recentă a FCSB-ului.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 09:21

Nicolae Stanciu ar putea fi transferul cu care Dan Petrescu și CFR Cluj să lea dea lovitura de grație rivalilor din Liga 1. 

Transferul mijlocașului de 26 de ani al Slaviei Praga ar fi dezideratul numărul unu al lui Dan Petrescu pentru această vară. Potrivit Fanatik, „Bursucul” e impulsionat de parcursul excelent avut de echipa sa în Europa League și vrea să pluseze în sezonul viitor al cupelor europene cu o calificare în grupele Champions League. 

Astfel, transferul lui Nicolae Stanciu e marea dorință a lui Petrescu. Acesta și-ar dori ca Stanciu să ajungă în „Gruia” pentru a întări o echipă deja extrem de competitivă, iar clubul ar fi luat deja legătura cu fotbalistul cehilor.

Anamaria Prodan: „E destul de dificil ca Stanciu să revină în România”

„Nicușor Stanciu este un jucător cu o cotă foarte bună în acest moment. Mă bucură faptul că este apreciat de Dan Petrescu și de cei de la CFR Cluj, dar este destul de dificil să revină acum în România. 

Se simte foarte bine la Slavia Praga, dar există interes pentru el de la mai multe echipe din fotbalul din Occident. Iar cehii nu-l vând decât pentru o sumă mare, din ce mi-au transmis”, a spus Anamaria Prodan, potrivit sursei citate.

Nicolae Stanciu: „Și eu aș alege CFR Cluj” 

„Sper ca Alexandru Chipciu să fie bine și să câștige din nou campionatul! Sincer, da, și eu aș alege CFR Cluj. Am vorbit cu Alex înainte ca el să ajungă acolo, dar nu cred că l-am influențat cu ceva. Atunci când mi-a cerut părerea, și eu i-am zis că aș alege CFR-ul”, - Nicolae Stanciu, pe 5 aprilie, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

33 de goluriși 24 de pase decisive a reușit Stanciu pentru FCSB, în 136 de meciuri oficiale

2 titluriare Nicolae Stanciu în palmares alături de FCSB, cucerite în sezoanele 2013-2014 și 2014-2015

VIDEO. Antrenamente pe BLAT în Liga 1! Deși e interzis în stare de urgență, mai multe echipe au reluat pregătirile » Doar FCSB plătește!

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Liga 1 depinde de telespectatori, nu de spectatori! Drepturile TV înseamnă 32,2% din buget, vânzarea biletelor doar 3,6% din venituri

CFR CLUJ. Dan Petrescu, enervat de Alexandru Chipciu: „Băi, nebunule!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
geogeo
geogeo  •  04 Mai 2020, 12:43

Probabil ca Stanciu ar putea pleca de la Slavia pentru vreo 7-8 mil., iar salariul lui e probabil in jur de 800.000 pe an. Nici chiar CFR-ul n-are bani sa-l ia si sa-i plateasca un salariu de nivelul asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează