FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Exclusiv Cine mai înțelege ceva?! Încă un episod incredibil din saga Mititelu - Napoli » L-a acuzat de falsificarea semnăturilor, apoi a fost angajat!

Nicolo Napoli - Adrian Mititelu, o relație cu năbădăi / Colaj GSP
Nicolo Napoli - Adrian Mititelu, o relație cu năbădăi / Colaj GSP

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 16:14 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 17:42

Recent, la Tribunal Brașov, unde se judecă procedura de faliment a Fotbal Club U Craiova SA, s-a consumat încă un episod care vine să confirme relația tumultoasă dintre Nicolo Napoli (61 de ani) și Adrian Mititelu (55 de ani). În noiembrie 2022, patronul oltean l-a angajat pe italian la doar câteva luni după ce antrenorul îi intentase proces pentru falsificare de semnături!

În iunie 2022, așadar cu 5 luni înainte ca Napoli să vină din nou în Bănie, antrenorul italian l-a acuzat pe patronul clubului oltean că i-a falsificat semnăturile de pe notificarea de reziliere a contractului, atenție!, cea din 20 februarie 2014!

Napoli a revendicat și datoria de 289.000 de euro din perioada 2013-2014, susținând că este creanţă născută după data deschiderii procedurii insolvenţei.

Mititelu și-a luat jucător din Liga 3  » FCU Craiova, transfer-surpriză cu 4 zile înaintea derby-ului cu FCSB
FCU CRAIOVA
Mititelu și-a luat jucător din Liga 3 » FCU Craiova, transfer-surpriză cu 4 zile înaintea derby-ului cu FCSB

Numai că, potrivit lichidatorului judiciar, Napoli a fost înscris la masa credală cu o creanţă în valoare de 30.666 euro, echivalentul sumei de 136.877,69 lei, din datoria pretinsă de 289.000 de euro, dar nu a contestat acest lucru în termenul prevăzut de lege.

Cu toate astea, la cinci luni după ce Nicolo Napoli a intentat procesul împotriva lui Adrian Mititelu, patronul lui FCU l-a angajat din nou pe antrenorul italian, la 9 noiembrie 2022. Pentru a noua oară!

Nicolo Napoli a pierdut procesul cu Adrian Mititelu

La 15 februarie 2023, judecătorul sindic a respins ca inadmisibilă acţiunea civilă formulată de Nicolo Napoli. Pe 2 iunie, Mititelu l-a dat afară pentru a noua oară pe tehnicianul italian.

Motivarea instanței: cererea de denunţare ca fals a notificarii de reziliere nu poate fi analizată de instanţa în cauza, contestatorul Nicolo Napoli putând eventual să se adreseze unei instanţe de drept comun şi nu judecătorului - sindic.

Nicolo Napoli l-a acuzat pe Adrian Mititelu, în 2022, de falsificarea semnăturilor de pe notificarea de reziliere din 2014

Concret, pe 24 iunie 2022, la două zile după ce a fost dat afară de la FCU pentru a opta oară, avocatul lui Nicolo Napoli a depus la instanță o cerere de denunţare a înscrisului intitulat notificare de reziliere cu nr. 79/20.02.2014, arătând că semnătura de la rubrica «am luat la cunoştinţă azi 20 februarie 2014» şi semnătura de la rubrica «conform cu originalul» nu îi aparţin.

„Aceste două semnături sunt false şi sunt executate de persoana care a semnat notificarea de reziliere pentru Fotbal Club U Craiova SA, adică Mititelu Adrian Marin", se arată în document.

Avocatul lui Nicolo Napoli a motivat: „Înscrisul intitulat, «notificare de reziliere» având numărul 79 din 20.02.014, este lovit de nulitate absolută pentru lipsa consimţământului deoarece acest înscris nu reprezintă actul său de voinţă fiind întocmit prin falsificarea semnăturii aplicate la rubrica: «Am luat la cunoştinţă. Azi 20.02.2014».

Arată că nu îi aparţine semnătura de la rubrica: «Am luat la cunoştinţă, azi 20.02.2014» şi nici semnătura de la rubrica «conform cu originalul».

Aceste două semnături sunt false şi sunt executate de persoana care a semnat Notificarea de reziliere pentru Fotbal Club U Craiova SA, adică Mititelu Adrian Marin".

În document, avocatul lui Nicolo Napoli a mai precizat: „Un argument în plus din care rezultă fără dubiu că semnăturile de pe acest înscris nu îi aparţin şi nu şi-a dat acordul la rezilierea contractului civil nr. 899 din 28.06.2013 îl reprezintă modificarea anului din cuprinsul înscrisului din 2013 în 2014, dar şi faptul că a executat contractual aşa cum s-a obligat în cuprinsul său.

Oricine citeşte actul observă că litera C din semnătura de la modificarea anului 2013 este aceeaşi cu litera C din cele doua semnături ce se doresc a fi executate de către contestator.

Înscrisul intitulat, «notificare de reziliere» având numărul 79 din 20.02.2014 este nul absolut deoarece în cuprinsul contractului civil nr. 899 din 28.06.2013 nu există instituţia juridică a «rezilierii contractului» motiv pentru care sunt încălcate dispoziţiile art. 1247 C. civ.”.

Pe Napoli l-am adus pentru interimat, care s-a prelungit. Până la urmă au fost rezultate bune şi am mers până în vară. Au fost trei luni de zile, apoi s-a prelungit până în vară, iar între noi e o relaţie pe care mulţi n-o înţeleg. Nu l-am umilit, nu l-am batjocorit. 140.000 de euro a câştigat în mai puţin de un an. Cum l-am umilit?
- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Citește și alte articole:

Lovitură primită astăzi de abonații unui operator TV: Nu vor putea să vadă meciul Farul - Sheriff Tiraspol! În ce rețele va fi disponibilă partida din Champions League

Dinamo știe pe ce stadion va juca meciul cu Universitatea Craiova. Mâine va fi omologarea oficială

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
kuuba
kuuba  •  13 Iulie 2023, 08:05
Postat de george.br pe 13 Iulie 2023, 00:55

Ba, tu realizezi ca ti-ai petrecut ziua de nastere calarind gsp-ul??? :)))))))) Tristule!!! Auzi la el.... "Tenerife"!!:))))))))

:)))) Tenerife E barul din comuna natala:))))) de unde sa mearga amaratii de moqoseni in Tenerife….. :))))

george.br
george.br  •  13 Iulie 2023, 00:56

Cata stirea si la "jurnalistii" astia! Pffffff....

george.br
george.br  •  13 Iulie 2023, 00:55
Postat de 10iul73 pe 12 Iulie 2023, 20:59

Nu aveam obiceiul asta...dar ce sa fac..la am schimbat.Pt tine asa,eu nu am nimic cu voi(mai ales acum)sunteți ***...dar tu și George ala ați atras atâta antipatie încât nu ma pot abține. VOI ați făcut mult rău orașului, chiar și lui Fcu..știu nu sunteți inteligenți, sa văzut...în concediu am fost prostea și mai merg ,cred Tenerife,prostea..

Ba, tu realizezi ca ti-ai petrecut ziua de nastere calarind gsp-ul??? :)))))))) Tristule!!! Auzi la el.... "Tenerife"!!:))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează