FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

exclusiv Nicolo Napoli face dezvăluiri despre negocierile eșuate cu Mititelu: „Pa, pa, la revedere, salutare, am plecat. Asta a fost tot"

Nicolo Napoli (50 de ani)
Nicolo Napoli (50 de ani)

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2022 18:06 / Actualizat joi, 23 iunie 2022 19:52

Nicolo Napoli (50 de ani) a explicat varianta lui referitoare la despărțirea de FCU Craiova, club care l-a numit astăzi ca antrenor principal pe Marius Croitoru (41 de ani).

"Îmi pare rău că nu am mai continuat, dar nu e o problemă. Nu am decis eu, a fost decizia patronului. El decide mereu. Important este că acum se comportă bine cu mine. Mai am de primit niște bani, dar nu-mi fac probleme că nu plătește.

Eu am venit la reunirea echipei, dar mi-a spus că mi se încheie contractul pe 30 iunie, și că vrea să pună alt antrenor. Am zis că plec dacă nu mai sunt dorit, nu e nicio problemă. Pa, pa, la revedere, salutare, am plecat. Asta a fost tot", a declarat Nicolo Napoli, pentru GSP.ro.

Napoli a discutat cu Mititelu senior

Din informațiile GSP, tehnicianul italian a discutat cu patronul Adrian Mititelu, care a fost învoit câteva zile din pușcărie. Cei doi au negociat noul contract cu o creștere salarială de la 5.000 de euro la 8.000 de euro, cu clauzele intermediare, locurile 1-8 după după primele 10 etape, și clasarea pe poziție de play-off la finalul turului. În caz contrar angajamentul putea fi reziliat cu plata salariilor la zi. Pe 7 iunie, conducerea FCU Craiova a anunțat că nu s-a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu Nicolo Napoli și urmează să se orienteze spre un nou antrenor.

30.000 de euroare de primit Napoli de la FCU Craiova: 3 salarii + 15.000 primă de obiectiv (salvarea de la retrogradare)

Telefonul Gazetei l-a găsit pe Nicolo Napoli la plajă cu familia, în Italia. Era la curent cu numirea noului antrenor: "Îi urez baftă lui Marius Croitoru și echipei. Mititelu a făcut o alegere bună".

Fostul fotbalist de la Juventus Torino a fost impresionat de susținerea fanilor: "Am văzut valul de simpatie, toți scriau pe Facebook Napoli, Napoli, să rămână Napoli. Unii cred că dacă echipa va pierde două meciuri, voi fi chemat din nou la tratative. Vedem, dar cred că nu mă mai întorc și a noua oară (râde). Voi urmări meciurile din Liga 1, e posibil să fiu chemat de vreo echipă din România. Îmi place fotbalul, nu vrea să stau prea mult în vacanță".

FCU Craiova a anunțat primul transfer al verii: jucător sancționat pentru un „BLAT” judecat de FRF!
FCU Craiova
FCU Craiova a anunțat primul transfer al verii: jucător sancționat pentru un „BLAT” judecat de FRF!
Marius Croitoru a semnat cu FCU Craiova » Contract pe doi ani
FCU Craiova
Marius Croitoru a semnat cu FCU Craiova » Contract pe doi ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
inshallah
inshallah  •  24 Iunie 2022, 13:36

retrogradare placuta!

pittt
pittt  •  24 Iunie 2022, 11:41
Postat de kuba_ pe 23 Iunie 2022, 22:11

Mogosenii pacaliti de Custode, va varsati offurile pe aici? :)))) va spargem anul asta bobonetilor!!!!! Forta Stiinta! Forta PS97!!!!

Iar ne bateti?

kuba_
kuba_  •  23 Iunie 2022, 22:11

Mogosenii pacaliti de Custode, va varsati offurile pe aici? :)))) va spargem anul asta bobonetilor!!!!! Forta Stiinta! Forta PS97!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close