FOTBAL  »  Superliga  »  JIGNIRE

EXCLUSIV Un antrenor din Liga 1 și-a jignit fotbalistul în timpul meciului: „Jucător de rahat!” + Jucătorul vrea rezilierea contractului

Articol de , - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 14:10 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 15:37

Antrenorul lui Poli Iași, Nicolo Napoli (59 de ani), l-a jignit pe Andrias Calcan (27 de ani) în timpul meciului cu Voluntari și ar vrea să scape de el, de Brănescu și de Andrei Cristea, fiindcă nu-i plac jucătorii cu personalitate.

Ca și cum n-ar fi de ajuns certurile dintre jucători, urmare a plăților preferențiale făcute de Comitetul Director, antrenorul Nicolo Napoli tinde să devină și el o problemă la Poli Iași. În cursul meciului de joi, cu FC Voluntari (0-1), tehnicianul italian a fost auzit, din tribună, strigând „jucător de rahat!" în direcția lui Andrias Calcan. 

Surse ale Gazetei din anturajul echipei susțin că Napoli nu-l place pe fostul jucător al Viitorului, „fiindcă are personalitate”. De altfel, Calcan a vorbit din nou la finalul meciului, răspicat, despre conflictele din vestiar, respectiv cearta dintre Andrei Cristea și Djuranovici: „A fost un mic conflict săptămâna asta, o mică ceartă, nu trebuia să ajungem acolo. Sunt unii jucători mai agresivi verbal. Deja sunt două-trei antecedente, au mai fost, am trecut peste ele". 

Aceleași surse pretind că antrenorul vrea să scape de Calcan, dar și de portarul Brănescu și de „veteranul” Andrei Cristea: „Toți sunt fotbaliști cu autoritate în vestiar, iar Napoli nu se împacă bine cu astfel de jucători”

Pe de altă parte, din informațiile Gazetei, și Nicolo e contestat în vestiar. Motivul? Calitatea modestă a ședințelor de pregătire, mult sub a celor ținute de predecesorii Mircea Rednic și Daniel Pancu.

Eu îl înțeleg pe Calcan. Este un jucător exponențial în acest campionat pentru Poli. Această plată diferențiată a salariilor generează astfel de tensiuni. Sunt două tabere, cea cu jucători plătiți și cea cu jucători neplătiți.
 - Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași, la GSP Live

Asta am decis astăzi, să-mi reziliez contractul. Cred că asta e cea mai bună decizie pentru mine și pentru familia mea în momentul de față. Din diferite motive am ajuns la această concluzie și la această decizie, pe care nu vreau să le dezvălui momentan. 

Doar atât pot să spun, unul dintre motive este ceea ce s-a întâmplat ieri în timpul partidei. Despre ce a spus domnul antrenor către tribună, cum a vorbit despre mine. Era și soția mea acolo, și colegii, au auzit toți. Nu vreau să spun mai multe, vreau liniște. Dar asta e decizia mea. Urmează să reziliez contractul, am făcut cererea verbală către conducerea clubului, astăzi, am comunicat-o prin telefon și aștept un răspuns. Din punctul meu de vedere nu mai este nicio cale de întoarcere. Nu pot să trec peste așa ceva.
- Andrias Calcan, pentru ProSport.

VIDEO Ciprian Paraschiv a vorbit la GSP Live despre situația lui Nicolo Napoli

Citește și alte știri despre Poli Iași:

Lovitură grea pentru un club din play-out: fără bani de la Consiliul Local! Primarul anunță Apocalipsa în oraș: „Totul va fi suspendat”

Ce a văzut Napoli în Poli Iași - FC Voluntari: „Minge lungă, minge lungă!” :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
921656244839882
Costel Enia  •  24 Aprilie 2021, 11:28

Ok, nu-i frumos ca la jignit! Dar mai lasati- mă si cu cei trei. Noi, spectatorii din fata tv *** !! N-a mai suportat nici Napoli la ce calitate au si sa comportat ca un telespectator . Auzi la ei; cică ,, nivelul sedintelor de pregătire e foarte slab. Nu mai sânt cum erau cu Pancu sau cu Rednic " !!!!!???? Pancu tine legătură cu jucătorii. În loc să-și vadă de drumul lui. Rednic a avut noroc că n-a retrogradat nimeni iar Pancu noroc că a plecat . Ce personalitate e asta? Esti tare in vestiar! Arat-o pe teren. Cu plățile e altceva. Nu e corect. Dar iar se leagă de ce nivel au jucătorii si ce performante au! Deci, lasati-l pe Napoli să încerce imposibilul pt k oricum , nu el a adus jucătorii si nici echipa , unde este acum. La meciul cu Voluntari , comentatorul tv sp k Napoli e un ,,norocos" ca a venit când echipa pregătită de Pancu în trecut isi arată rezultatele acum!! Deci când echipa câștiga e meritul lui Pancu si al lui cristea , iar când echipa pierde ,vinovat e Napoli !? Pancu la fel a spus si despre Iosif de la Rapid ; e un ,, norocos" !? Pancule lasă echipa în pace si nu-ți mai baga coada ca ești principalul vinovat pt locul unde se afla echipa!! Si nu mai pune doi, trei , agarici din peluza , care să îți facă jocul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  23 Aprilie 2021, 23:20

vorbeste el. ...un italian neingrijit, mai degraba un sicilian, care stim cu totii ca-s ce-a mai joasa speta dintre italieni...cum se fac glume la noi despre aia din Vaslui... asa si cu Sicilienii@@ fix el jigneste... eu sa fi venit asa neingrijit miar fi fost rusine!!

10209899427152560
Popa Lucian  •  23 Aprilie 2021, 23:12
Postat de karolboy pe 23 Aprilie 2021, 18:17

Afara cu Napoli,e foarte fricos,a avut noroc pana acum.Joaca numai cu jucatori defensivi,oricum are rezultate f slabe in general.Se cearta cu cei mai buni jucatori,Cristea si Flores rezerva iar Vanzo,Popadiuc si Acosta titulari.Garantat se retrogradeaza cu el

E antrenor bun, dar caracter îndoielnic. Ia vezi cate puncte avea Poli cand a venit Napoli si cate a facut de cand a venit Napoli. Si, mai ales....cate goluri a incasat Poli de cand a venit Napoli.... Problema e ca jucatorii pe care vrea sa ii dea afara sunt cei mai buni din lot.... Fara ei va fi aproape imposibil....

Vezi toate comentariile (31)
Comentează