FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

E OFICIAL Ciao, Nico10! Nu e glumă: italianul Napoli începe al zecelea mandat de antrenor la FCU Craiova!

Nicolo Napoli, foto: facebook FCU Craiova
Nicolo Napoli, foto: facebook FCU Craiova

Articol de , - Publicat luni, 04 martie 2024 18:16 / Actualizat luni, 04 martie 2024 21:28

Nicolo Napoli (62 de ani) este noul antrenor al lui FCU Craiova. Este al 10-lea mandat pentru tehnicianul italian pe banca oltenilor. Clubul a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare numirea lui Napoli.

OFICIAL: Nicolo Napoli, al 10-lea mandat la FCU Craiova

Nicolo Napoli se reîntoarce!

Nicolo Napoli este antrenorul principal al echipei noastre.

-comunicat FCU Craiova

Cele mai tari reacții după ce Nicolo Napoli a fost angajat de Adrian Mititelu pentru a 10-a oară: „Prigoană și Bahmuțeanu”
FCU Craiova
Cele mai tari reacții după ce Nicolo Napoli a fost angajat de Adrian Mititelu pentru a 10-a oară: „Prigoană și Bahmuțeanu”

Italianul a sosit în această seară la Craiova pentru al 10-lea descălecat, negocierile s-au concretizat, iar italianul va avea misiunea de a-i salva pe olteni de la retrogradare. Informația a fost anunțată de Fanatik și confirmată de surse autorizate GSP.

Giovanni Costantino a fost demis de Mititelu după remiza cu Poli Iași, iar primul pe listă a fost Marius Croitoru. În cele din urmă, negocierile au picat, iar Napoli a revenit la Craiova pentru mandatul cu numărul 10.

Adrian Mititelu își încalcă principiile » Ce declara în urmă cu câteva zile: „Se bagă în seamă și Napoli”

Această veste vine în contextul în care în urmă cu câteva zile, șansele ca Napoli să revină la FCU Craiova erau inexistente, conform declarațiilor făcute de Adrian Mititelu.

Napoli dăduse câteva semnale în legătură cu revenirea în Bănie în urmă cu câteva zile, însă Adrian Mititelu infirmase total posibilitatea ca acesta să devină antrenorul lui FCU Craiova.

Derby-ul local cu CSU Craiova se joacă duminică, 10 martie, iar Mititelu își dorea să numească un antrenor până atunci.

„Am văzut că se bagă în seamă şi Napoli. Nu mă interesează. Subiectul este închis. E amicul meu, îl respectăm, dar e un capitol închis, îl rog să nu mai intre în discuţii legate de venirea lui aici, că nu ne interesează. S-a terminat capitolul Napoli, nu ne interesează”, spunea Adrian Mititelu în urmă cu câteva zile, pentru Editie.ro.

FCU Craiova este pe locul 13 în Superliga, cu 31 de puncte după 29 de etape și are emoții în legătură cu rămânerea în Superligă, cu o etapă înaintea startului play-out-ului.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Cine se califică în play-off? Toate calculele pentru ultimele două locuri + două scenarii SF cu egalitate între 4 echipe!
PLAY-OFF
Cine se califică în play-off? Toate calculele pentru ultimele două locuri + două scenarii SF cu egalitate între 4 echipe!
Ultrașii lui Dinamo „vor lua foc” » Ce decizie a fost luată, după ultimatumul primit
DINAMO
Ultrașii lui Dinamo „vor lua foc” » Ce decizie a fost luată, după ultimatumul primit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (68)
jonescu
jonescu  •  06 Martie 2024, 08:54

...bine ca nu i-au dat cate un tricou la fiecare despartire !...sau un fular la fiecare intalnire !...zece fulare si noua tricouri,ramanea sarac Adita !P.S. Va rog,care este adresa "Guiness world record"-ului sa le fac o chemare repede ?!

danucv
danucv  •  05 Martie 2024, 11:34

Este incredibil cum omul asta (Mititelu) mai gaseste pe alti oameni care sa lucreze cu el !! Probabil ca hahalerele simt o atractie reciproca de nerezistat si nu pot trai decat impreuna. Altfel nu se explica... Într-o societate zdravana la minte, acesti indivizi (Napoli si Mititelu) ar fi complet interzisi pentru anumite activitati. Locul lor ar fi in alta parte...

zorrozabal
zorrozabal  •  05 Martie 2024, 11:14

Pai FCU este continuatoarea Craiovei maxima-de scriu aștia in titlu ca„S-a intors la FCU pentru a 10-a oara”?

Vezi toate comentariile (68)
Comentează