FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Nicolo Napoli și-a decis viitorul, după scandalurile de la Poli Iași: „Nu există liniște aici”

Nicolo Napoli, antrenor Poli Iași
Nicolo Napoli, antrenor Poli Iași

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 15:22 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 15:38

Nicolo Napoli (59 de ani) a anunțat că va continua pe banca Politehnicii Iași.

Antrenorul italian a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Viitorul de joi, restant din etapa 24. Acesta a anunțat că a decis să rămână pe banca echipei din Copou și cere liniște la club, care este zdruncinat de mai multe scandaluri interne în această perioadă.

Nicolo Napoli: „Fără liniște, nu se fac puncte”

„Eu am decis să rămân, vedem ce se întâmplă. Cred că avem șanse să evităm retrogradarea. În cele două meciuri rămase până la play-off cred că putem căștiga șase puncte. Am reușit să-mi fac o părere despre fiecare jucător și locul în clasament nu reflectă valoarea lor.

Avem nevoie de puncte, să încercăm să facem un meci bun și să adunăm puncte în astea două partide. Mereu avem încredere, echipa a jucat bine cu Dinamo, la fel în prima repriză cu Clinceni. Repriza a doua nu mi-a plăcut. Am vorbit cu băieții, sper că au înțeles ce joc vreau și să îl și facem. Dacă echipa pierde, e vina mea, a antrenorului, dar vreau să asculte ceea ce vorbesc cu ei.

Echipa vede situația generală de la club, nu există liniște, dar jucătorii trebuie să își facă meseria, alături de noi, din staff. Avem nevoie de liniște și de puncte. Fără liniște, nu se fac puncte”, a declarat Napoli. 

Poli Iași nu mai are președinte

Săptămâna trecută, președintele executiv al clubului, Ciprian Paraschiv, a fost invitat să prezinte astăzi un plan strategic la Primăria Iași, într-o întâlnire cu primarul Iașiului, Mihai Chirica, și membrii Comisiei pentru Sport a Consiliului Local Iași.

La finalul ședinței, la care au participat și doi membri ai Consiliului Director, Leonid Antohi și Ioan Melinte, s-a lăsat să se înțeleagă că toată lumea va lupta pentru evitarea retrogradării, urmând ca în vară să se tragă linie. După întâlnire s-a aflat însă că postul lui Paraschiv fusese desființat de CD de lunea trecută!

Consiliul a desființat și posturile de director de scouting, ofițer de presă și referent marketing, ocupate de oamenii loiali președintelui în războiul intern derulat în ultima perioadă cu membrii Consiliului Director. În această lună, va fi înființat un post de manager executiv, persoana care îl va ocupa urmând a conduce clubul.

Conform lui Paraschiv, Adrian Ambrosie are mari șanse de a ocupa postul de manager executiv.

VIDEO. Schimb de replici dur între Adrian Ambrosie și Ciprian Paraschiv, în direct la GSP Live

Mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali, intervenție dură după CFR Cluj - Dinamo » Acuză o conspirație: „Așa sunt ordinele: toată lumea pentru CFR!”

Rednic, găsit vinovat pentru rezultatele Viitorului: „Ultima perioadă bună a fost în 2007!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  06 Aprilie 2021, 17:49

Ho *** ca nu ești în liga 3 cu mititelu aici:)) nu se fac punctele spunând din gura:))) liga 2 cu voi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albertgw
albertgw  •  06 Aprilie 2021, 16:55

iasiul trebuie sa se salveze de la retrogradare. daca in ultimele 2 etape face macar 3 puncte,intra in playout cu doar 3 puncte in spatele lui vitan bazresti. in meciul direct ii bate si ii lasa in sapte pe cei de la vitan barzesti.

bazinga
bazinga  •  06 Aprilie 2021, 16:45

Omul asta este mai roman decat multi si adora mizeria mioritica la maxim !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează