FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Niculaie are planuri mari: "Napoli trebuie să ducă echipa mai sus decît Lucescu!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2009 00:00

Patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat că aşteaptă de la noul antrenor Nicolo Napoli să claseze echipa pe un loc superior celui pe care braşovenii au terminat sezonul trecut, când formaţia era pregătită de actualul selecţioner Răzvan Lucescu.

"Pentru sezonul următor avem obiective mai mari, pentru că acum avem un an de experienţă în spate", a anunţat miercuri Ioan Neculaie, înaintea primului antrenament susţinut de noul antrenor Nicolo Napoli.

Patronul braşovenilor a spus că nu cunoaşte perioada pe care a semnat tehnicianul şi a glumit când a fost întrebat despre acesta: "Cum este noul antrenor? Înalt, brunet şi drăguţ".

FC Braşov a încheiat sezonul trecut, primul în Liga I după revenirea din eşalonul secund, pe locul 9, cu 55 de puncte obţinute în cele 34 de meciuri jucate.

Formaţia ardeleană va pleca duminică în cantonament în Elveţia, unde se va pregăti până pe 24 iulie. În primele 8 zile braşovenii vor sta la Anzere, urmând ca în celelalte zile să se pregătească la Les Diableret. Pentru stagiul de pregătire elveţian, ardelenii au perfectat deocamdată două amicale: cu FC Zamalek Cairo şi Sochaux.

De la antrenamentele braşovenilor lipsesc Rui Duarte, învoit de clubul braşovean, şi Ezequias, care are viroză respiratorie şi nu se pregăteşte 3 sau 4 zile.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
 •  08 Iulie 2009, 16:01

pai atunci,hai sa-l punem antrenor la nationala,pt. ca ne calificam la CM

 •  08 Iulie 2009, 15:59

martor occular la meciul cu craiova mi sa parut ciudat linistea de pe banca rezervelor plus ratarile monumentale ale gazdelor si egalarea din min. 87 unde apararea beton a steagului statea paralizata/ . forta STEAGU you never walk alone

 •  08 Iulie 2009, 15:45
Postat de steaua1986forever pe 08 Iulie 2009, 12:47

Parca aia erau cei de la cluj, nu? Sau sunt mai multe mandrii? Si apropos, vedeti ca mandria si trufia sunt pacate in credinta crestina :)) Este ca si cum te-ai lauda cu "preacurvia"..dar deh, cand aia au facut textul la imnul lor nu prea au gandit.

jocurile de noroc pe care le practica patronul tau sunt pacate si numai zic ca nu are rost....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează