FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - GLORIA 2-1

Niculescu a fost numărul unu şi în faţa Bistriţei! » Soldatul universal

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2010 00:00

Niculescu a fost din nou decisiv, iar Clujul a obţinut a 4-a victorie consecutivă în campionat.

Vînt uşor, cald încă, măturînd o jumătate de arenă pustie. Încruntat, cu un zîmbet frînt în colţul gurii, Claudiu Niculescu a păşit în iarbă: un Clint Eastwood fără muzica lui Morricone. În faţă, Junior Moraes şi-a încleştat uşor fălcile, privind dincolo de linia de centru, păzită mai bine ca Rio Grande. Trebuia să fie duel, iar băieţii Lordului au acceptat provocarea: Băjenaru, din "liberă" de la  20 de metri, a tras la o palmă alături de vinclu (1).

Boştină servant
Tupeişti, după ce au ras tot în ultimele trei etape, clujenii au scos pistoalele. "Glonţul" lui Boştină a fost blocat de Tudose (5), apoi Albuţ a scos incredibil, de sub bară, reluarea lui Claudiu de pe 7 metri (7)! Bistriţa a adus 8 oameni în apărare, doar Moraes jr. a rămas sus. Brazilianul a scăpat pe dreapta şi a fost rîndul lui Matache să salveze miraculos (16).

Bistriţa echilibrase şi căuta golul. Din numai 6 metri, Bruno Moraes a trimis, absolut inexplicabil, pe lîngă (26). U a ieşit din pumni şi, înainte de pauză, Boştină a centrat perfect pe 8 metri, Niculescu s-a ridicat imperial şi a punctat, imparabil, cu capul: 1-0 (41)!

Duet letal
Oaspeţii au forţat după pauză. J. Moraes a driblat tot, dar a fost culcat pe 18 metri. Tot el a transformat, direct la vinclu: 1-1 (48)! Niculescu primise replica şi Copos poate să regrete că n-a scos destui bani pentru a-l convinge pe Pădureanu. Golul de 2-1 a venit pe aceeaşi filieră. Boştină a servit din nou perfect, Niculescu a lovit cu capul, Albuţ n-a putut să reţină şi Balde a punctat din doi metri (68)!

Bistriţa n-a aruncat armele, însă Matache a fost mai iute decît Coroian, scăpat singur (72). Predescu a trosnit bara (80), la fel a făcut şi Tudose, numai că la poarta proprie (83). În 10 oameni, după eliminarea lui Piţ, Clujul a rezistat pe final, bifînd a 4-a victorie consecutivă în Liga 1!

"Mă bucur că am marcat din nou. Nu trebuie să ne gîndim prea departe, deşi avem 4 succese la rînd. Să rămînem modeşti!"
Claudiu Niculescu, atacant U Cluj

"Nu sîntem o echipă mare ca să cîştigăm toate meciurile. Junior Moraes a demonstrat din nou că e unul dintre cei mai buni atacanţi din România. Poate juca pentru orice club important"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Bistriţa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
cezars61
cezars61  •  11 Septembrie 2010, 11:07

@FLORINENSE:Nu ne multumi.Si nici nu ne dezamagesti.De plictisit,da,ne....

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  11 Septembrie 2010, 08:00

astia le dau 7 doar celor care dau gol. pun pariu ca nici nu s-a uitat la meci ala care a pus notele, probabil bunica autorului:)))

black_green
black_green  •  11 Septembrie 2010, 05:15

Pai daca a fost nr. unu asa cum spui in titlu da-i domne cea mai buna nota,arata asta in cronica scrisa chiar de catre tine domnule Brie...daca nu alege alt titlu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează