FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 2-1

Niculescu a jucat rolul de antrenor al lui Dinamo » Declarații tari după înfrângerea cu CSU Craiova: "De asta e nevoie! Echipa are probleme"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 08:45

Dinamo a ajuns la trei înfrângeri cosecutive, după ce a pierdut şi în faţa celor de la CSU Craiova, 1-2.

Claudiu Niculescu, fost jucător la Dinamo şi unul dintre cei despre care s-a spus că ar putea veni în locul lui Andone, a analizat situaţia în care se află clubul alb-roşu şi a explicat de ce are nevoie echipa.

"Dinamo este într-o criză şi are nevoie de 2-3 victorii consecutive. Trebuie să lege victoriile, nu să facă un meci bun şi după aceea să piardă.

Problema lui Dinamo este că nu are un grup de jucători cu experienţă care să-i strângă pe ceilalţi în jurul lor. Dinamo are nevoie de jucători cu meciuri multe în Liga 1, cu meciuri tari în picioare şi care să fi jucat în Europa League. Dacă ne uităm pe lotul lui Dinamo, vedem că sunt foarte puţini care au jucat în cupele europene.

În plus, se spune şi problema valorii. Lumea zice că Dinamo are un lot la fel de bun ca anul trecut, dar nu e aşa. Păi, să ne uităm la ce jucători au plecat. Nu mai sunt Puljici şi Mevlja, care în finalul sezonului au format cel mai bun cuplu de fundaşi din Liga 1, Anton, care cocheta cu naţionala, Bicflavi şi Essombe. Sunt 5 jucători care şi-au făcut treaba în sezonul trecut, iar acum nu mai sunt

Meciul cu Pandurii este unul foarte important. Dacă Dinamo pierde, poate rata play-off-ul. Ar fi un dezastru", a spus Claudiu Niculescu la televiziunea DigiSport.

"Nistor trebuie să arate mai mult. Parcă nu are ritm şi parcă suferă. Trebuie mai mult de la el.

În plus, Marici şi Nedelcearu sunt un cuplu nou format. Îl ştiu bine pe Nedercearu. Nu are experienţă şi mai are unele probleme. Nu s-a stabilizat încă. Şi Marici a venit târziu şi nu s-a antrenat mult, nu e integrat. Se simte lipsa lui Mevlja din centrul apărării" Florin Bratu, antrenor la juniorii lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
redbuldog
redbuldog  •  18 Octombrie 2016, 12:40

Puljici,Mevlja,Bicfalvi,Anton,Essombe,Fai,Elhamed,daca erau pastrati aveam deja titlul in buzunar..!Marici,Romera,Olici,Mahlangu,Nistor, Nemec s.a nu sunt fotbalisti utili,pentru Dinamo,fie ca n-au valoarea necesara,fie ca Ando nu-I poate capacita sa joace la un nivel superior,asa ca dl.Negoita trebuie sa se hotarasca repede,pe cine va sacrifica pentru o redresare urgenta,a rezultatelor echipei...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează